Што ве иритира кај луѓето?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Веб-сајт
www.kajgana.com
Што ве иритира кај луѓето? Кои нивни карактерни особини?

Лажговци - не ме иритираат, интересни ми се кога знам дека ме лажат и се трудат да поверувам во тоа кое ми го сервираат. Incredible fun and social engineering.

Mатеријалисти и користољубци? - економист(к)и без диплома. Нервирензи? Комси - комса. Овие луѓе едноставно се ориентирани кон пазарната економија, имплементирајќи ги правилата од основиите на економијата во секојдневието, љубовта, другарството...

Дудлачи? - Спој на сите три погорни карактерни особини без разлика дали предметот на дудлање е шеф, односно хиерархиски претпоставена особа, девојка (потенцијална мета), ново "друштво" во кое што треба да се влезе... :violent1:

Ме нервираат лигави створења т.н. дудлачи и дудлачки :icon_lol::icon_lol:
Ме нервираат позери,ме нервираат површни луѓе,ме нервираат wanna be било што-луѓе,ме нервираат лажговци што ме гледаат у очи и мислат дека ме лажат!,ме нервираат шовинисти.....:pishtoldz:pishtoldz

Ме нервираат фрилодуери. Шо нишо не даваат а земаат.
Спонзорушите сепак нешто даваат. Овие се бетер.
Ме нервираат сељаци, не по географска положба, него по психолошка.
Ме фрустрираат луѓе што кога ќе прднат ја префлаат вината на некој друг(во буквален и филозофски смисол).
Мамини и татини синови и ќерки кои се расфрлаат со парите што нивните родители крваво и мучно ги заграбиле.
Ме нервираат луѓе што немаат смисла за хумор.
Љубопитни комшии.
Цури кои не даваат без минимум 6 месеци идење.
Ме нервираш ти што сега губам време и пишувам за сите што ме нервираат :)
Ме нервираат препедантни мушки.
Ме нервираат Џорџ Буш и Макјл Мур во иста мера.
Многу други особини и манири ме нервираат, ама од нервоза више неможам да пишувам.

Me nerviraat zeni shoferi!
Me nerviraat prosti mexicani.
Me nerviraat americhki narkomani.
Me nerviraat nepishani pravila.
Me nerviraat nekulturni - necivilizirani luge.
Me nerviraat predavanja od koi shto nema nikakvo falde, chij test moram da go polozam radi reda.

VeGaS напиша:
Me nerviraat zeni shoferi!
Me nerviraat prosti mexicani.
Me nerviraat americhki narkomani.
Tемата е за карактерни особини кај луѓето, не е "Што ве нервира". Жена шофер е особина? : )
Или можеби ова:
VeGaS напиша:
Me nerviraat nepishani pravila.
Me nerviraat predavanja od koi shto nema nikakvo falde, chij test moram da go polozam radi reda.
Читајте ги повнимателно темите пред да постирате.

me nerviraat lazgovci
me nerviraat dudlachi aaaaa nemozam da gi smislam
me nerviraat luge sho nemoze da sfatat shala
me nerviraat luge sho imaat epten mal koeficient na intelegencija ama epten mal :):)

me nerviraat:sebicno,dosadni,inaeti,me nerviraat lugeto sto ziveat od korist, me nerviraat falbadzii i iskreno od ovie poslednive kosava mi se kreva zosto se poveke gi ima!!!

Ме нервираат Дволични суштества, ме нервира лажење а уште повеќе кога ќе си поверуваат на својата кажана лага:pishtoldz

Ме нервираат лажговци, лицемерни дволични луѓе и луѓе кои се праат дека се знаат а немаат врска од животот.

Лажење
Нападност
Лицемерност
Лигавење

Луѓе кои мислат дека се` знаат.

Чекај чекај, под лажење мислите секаква лага, или само од типовите „Ќе го сторам тоа”, „Ќе бидам таму”, „Само тебе те сакам бејби” и „Не бе, со неа /него сум само пријател”?
Пошто сите лажеме по малку и по многу, ич да не се лажеме. :)

Mатеријалисти и користољубци ме иритираат најповеќе од дадените три примери. Останатите два типа на луѓе не ме иритираат дека кога-тогаш приметувам што им е филмот и ме нервираат кратко време, но после тоа ги бришам од список на познати.
Сем овие би додала дека страшно ме иритираат неодговорни луѓе.

Најмногу ме нервираат луѓе кога ми прават лице.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom