Што треба да прават жените? Што се жените? (Никола vs жените)

Никола напиша:
Основата на животот е во жената и со жената продолжува понатаму.
Без неа, нема ни некоја смисла за него.
На пример, каков живот е без пушење на сабајле, појадок на сабајле, ручек на пладне, секс навечер? Без жена....
Milo mie koga jas i ti se razbirame , ne e cesto ama sepak;)
I baska mazot se ova da pripremi za da ima volja za pusenje na sabajle , za sex na vecer i raj ke e:P

Lady Satori напиша:
Жените се создадени за секс , а?:lud: :lud: :lud:
А мажите за што се ???:blabla:
Ако е така дај мажите да вежбаат со други мажи за да им биде појак сексот , инаку , тоа барем има смисла , о воа твоево е стварно 13 век , извини ако се навреди , само лезбејскиов дел си го вметнал некако , па да испадне модерна верзија , инаку сега фали уште да кажеш дека жената за мажот е создадена , е:bip:

Od naseto rebro ste sozdadeni de.....prvo e mazot, pa Bog se sozalil deka ovoj nemal drustvo pa rekol ajde ke ja sozdadam zenata....citaj Biblija.

VMRO напиша:
Od naseto rebro ste sozdadeni de.....prvo e mazot, pa Bog se sozalil deka ovoj nemal drustvo pa rekol ajde ke ja sozdadam zenata....citaj Biblija.
Во Бога верувам , ама во Библија и во Црква не.
Дечко си слушнал за Дарвин?:bip:

Lady Satori напиша:
Во Бога верувам , ама во Библија и во Црква не.
Дечко си слушнал за Дарвин?:bip:

Тој беше оној што ќе игра за Арсенал годинава, од Беарн Леверкузен или??

Никола напиша:
Па порано, кога имало недостаток на мажи поради војните, некогаш на еден маж доаѓале повеќе жени. Претходно се подразбирало, но поради практична причина, Мухамед тоа дури и во закон го претворил, каде машкото треба да ја зама под закрила вдовицата и децата нејзини.
Жените долго време останувале сами, додека мажите биле во борба и започнале да се самозадоволуваат или еве вежбаат.
Мажот се пали на една девојка, а кога ќе види две или повеќе, задоволството му се зголемува, па и од тој аспект, бил пожелен лезбејскиот акт.

Она што е интересно е зошто и денес, кога бројчаната распределба помеѓу половите е еднаква, некои жени имаат потреба да спијат со други жени?
Одговорот на ова прашање не може да биде друг, освен дека има остатоци од старото харемско размислување.
Значи, девојките, денешните лезбејки, треба да го напуштат неколку илјадното застарено сфаќање, да разберат дека не е нужно повеќе да ги следат тие традиции и да и се препуштат на љубовта на мажот.
Останува еден мал дел на лезбејките кои се жени кои ги мразат мажите од х причини, за нив е потешко да се дојде до решение.
Тие се и најголемиот проблем, бидејќи регрутираат девојчиња кои инаку нормално би се развиле создавајќи им лоша слика за мажите.

Жената и мажот можат да си ја најдат сопствената среќа, само еден со друг, во брачна заедница. Сите други егзибиции, се само играње и со природата и со се друго.

Се изначитав бре Никола неколку страни само да ти ја разберам поентата, и да знаеш, вредеше!:)
Од сите писанија овде, ова е нешто со кое тотално се сложувам. Ама само тоа:pishtoldz

И ќорава кокошка ќе боцне понекое зрнце така и Никола како со прст в лајна знае да погоди понекогаш, ама ретко.

Garfield напиша:
И ќорава кокошка ќе боцне понекое зрнце така и Никола како со прст в лајна знае да погоди понекогаш, ама ретко.

Да покрај тие кои ги јадат сите лајна, добро се држам.;)

Do koga? Тоа е прашањето?
Оти со твојот став, лесна и земја на таа до тебе.

Garfield напиша:
Do koga? Тоа е прашањето?
Оти со твојот став, лесна и земја на таа до тебе.

На ТИЕ до мене..Има разлика..Никогаш нема да биде само една:)

И тие да се, да даде господ вечно да ги гледаш до тебе, не само кога нема да ги испиеш лековите.

Garfield напиша:
И тие да се, да даде господ вечно да ги гледаш до тебе, не само кога нема да ги испиеш лековите.

Не мислиш дека многу глупости изнапишавме и дека треба да престанеме? Кај ти е мерката?
Или ја нема?

Мислам, редно е да оставиме другите да ти се нафрлат зџа глупостите. нели.
ОК, ајм аут со тајм аут.

sagaqua напиша:
Се изначитав бре Никола неколку страни само да ти ја разберам поентата, и да знаеш, вредеше!:)
Од сите писанија овде, ова е нешто со кое тотално се сложувам. Ама само тоа:pishtoldz

Мило ми е што има барем нешто. Тоа значи дека сето тоа имало некоја смисла, или дека ти си разбрана девојка..:)

Читам и читам глупости на темава од тебе и некој си точко. Цитирате библија како доказ за тоа каде и е на жената местото, а дали воопшто сте се запрашале кој ја напишал таа библија, некој си маж. Всушност библијата е интересна измислена приказна поврзана со луѓе кои постоеле и на кои им се додадени некои особини за да ги гледаме денес како богови. А всушност се луге кои зивееле 2000 години пред нас. Целата религија е смислена да го држи човекот во одредени граници со помош на чувство на вина која му се наметнува.....а и да се вратам на темата. Религијата е всушност таа што се обидува да ја стави жената во подредена позиција, а тоа не е природа како што спомна некој погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom