Што се случува после смртта?

• Креатор на темата Креатор на темата otkrovenie
  • Време на започнување Време на започнување
После смртта. телото почнува полека да се распаѓа, како последива на многу бактерии кои го јадат мртвото ткиво, за на крај да останат само коските.
Тоа ќе се случи со твоето тело затоа што ти не веруваш во вечен живот.
Оние кои што веруваат ќе продолжат да
живеат во нефизичкиот свет.

па после смртта те погребуваат

Не се гледа, туку само може да се почувствува ако веруваш во него.
Ти изгледа веруваш само во она што ќе го видиш.

Како ќе го почувствуваш?
Ти можеш мижеечки да стигнеш од Ѓорче до Автокоманда?

да а психата престанува со работа исто како што кога ке цркне процесорот windows престанува со работа
Кога процесорот ќе цркне њиндоњсот се инсталира на друг пц и си продолжува со работа. Така и душата ќе си најде друго тело и филмот продолжува.:baeh:

Кога процесорот ќе цркне њиндоњсот се инсталира на друг пц и си продолжува со работа. Така и душата ќе си најде друго тело и филмот продолжува.:baeh:

да речеме цркнал хард дискот ете бидејки процесор се менува(да не останат податоците) и се инсталира на друг харддиск но тоа не е истиот windows

да речеме цркнал хард дискот ете бидејки процесор се менува(да не останат податоците) и се инсталира на друг харддиск но тоа не е истиот windows
Па и кај тебе нема да останат податоците, сеќавањата на она што сега го живееш. Виндоузот е истиот на пример Windows 7 build 7100 na bilo koj hard disk da go instalira[ pak e istiot.
Ако те интересира за цркнат хард диск прашај на подфорумот компјутери. Јас правам бекап па податоците нема да ми се изгубат.

Не дека ви има везе муабетот ама ајде if it provides a little comfort...go on:smir:
Него сега кажи ми како поточно ќе стигнеш во нематеријалниот свет ако немаш од кај да дознаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom