Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Pa voglavnom ne mi e bitno sto ke bide poklonot ako sum sigurna deka e daden od srce. Iako najveke mi se dopagja koga ke dobijam pari. Iako sakam i ubavi svekji.

pa pred se sakam podarokot da bide od srce i da mi bide od tie so gi sakam ama najmnogu sakam nov mobilen ili nekoja suma na pari. istotaka i malite sitnici me pravat srekna :)

Epa ako bi sakala da mi kupat nesto bi sakala poednostavni raboti(kako za zenski) no mene mi e bitno barem da mi go cestitaat rodendenot i da bide od srce.A podarokot kolku za onaka hehe:);)

jas playstation2 ako mi kupat ke bidam ovakov:vozbud:

Jas za 18ti sakam buba, od starite, a sega sto bilo, samo da e so vnimanie.

Не ми е важно кој шо ќе ми купи, колкав ќе е поклонот, каков ќе е.

Важно ми е самото присуство на тие шо ги сакам.

Материјалните работи не се толку важни толку колку шо е важно дали подарокот е даден од срце.

Не ми е битно што би ми купиле,
но кога веќе сакаат, нека ми платат едно патување до Дизниленд:vozbud:

mnogu raboti sakam no najmnogu bi sakala da mi go cestitaat rodendenot i ponekogas i edna roza e dovolna odkolku 101

edno mece i baknez i ognometot na plostad,posto mi e rodenden na nova godina :)

Јас бидејќи сум на 3 јануари за роденден сакам да сум некаде на одмор и да се сончам на плажа ! :lud:

јас сакам само тие шо ке ми честитаат да ми честитаат од срце, а не само со една вештачка насмевка и свилено „среќен роденден”
поклоните ич не ми се битни

Пошо сега за 4 дена ми е роденден сакам како поклон од една посебна личност да добијам едно СРЕЌЕН РОДЕНДЕН, од срце и тоа ќе ми биде доволно.

Ништо повеќе од тие што сум ги поканил обавезно да дојдат

За роденден сакам, појма неам што сакам...може некоја маица со Че

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom