Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам бернардинец,бел со црно муце.:( Дури и име му смислив.:(

Библиофилското издание од новата книга на Венко. Го купив денеска обичното, ама окото ми остана на библофилското. Прва следна прилика кога ќе ми дојде троа паричка повеќе, сам ќе си го купам за роденден, не чекам на вас. :)

П.С. Дури и место на полица и` обезбедив. :)

bibika напиша:
Јас сакам бернардинец,бел со црно муце.:( Дури и име му смислив.:(

Па земи си куче шо му ја мислиш доста више мачки гледаш не чекај некој за роденден да ти донесе. :)

Thief напиша:
Библиофилското издание од новата книга на Венко. Го купив денеска обичното, ама окото ми остана на библофилското. Прва следна прилика кога ќе ми дојде троа паричка повеќе, сам ќе си го купам за роденден, не чекам на вас. :)

П.С. Дури и место на полица и` обезбедив. :)
Шо пари е и коа ти беше роденден, август или септември? Чек да ја прашам јас Катја она знае тоа.

Mac)) напиша:

Јас тоа неможам да ти дадам ама може да си бараш од РеалГрл. :)

abe rodendenot mi pomina ali dobiv eden super tocak zaso starite dva ne mozev da gi smislam sea za letovo za da mozam da snimam dobiv kamera
ili ke mi kupat lap top ili pak kolata ke mi bide podarok za rodenden zaso togas ke napunam 18 sledniot 9 maj pa ke treba da vozam
nema vise da me vozat ja sama ke si se vozam .ke bidam ne zavisna

Za rodenden najubav podarok bi bil koga drugarkite bi mi go donele moeto bombonce so mnogu si go sakam i da mi go namestat i cel den da go pominam so nego.Site drugi raboti mozam sama da si gi kupam, ama nego najmnogu si go sakam i sakam da bidam so nego...

...сакам цд-еа...најубаф поклон...јеа

najbitno e da bidat prisutni tie sto sakas da bidat okolu tebe
a za poklon.....pa edna m3-ka nema da mi padne loso:))))))
skapo a???
aj roman od robert lundlum ili dejvid morel

sakam kola toyota ubava mala srebrena boja

јас за роденден сакам некој да ми купи една боца од 10 литра со парфем блек џек:zlo: мака ми е вејке секој 3 ден да идам да купувам .:pos2:

Искрена честитка, прегратка.. највеќе би ме израдувала поклонот не ми е битен. Сакам само луѓето кои ги сакам да се со мене тој ден.

Љубов, среќа и мир во светот!!

За роденден сакам поштовање од тие луѓе што ми значат нешто во животот.

Ништо и онака многу многу не сакам да си го славам роденденот.

Писмо!

Најмногу од се го ценам пишаниот збор, така да не сакам подароци или нешто слично.Се што сакам е некој да ми напише нешто, дали тоа ќе биде само картичка или писмо, не е важно.Последниот роденден го добив тоа што го сакав, и до ден денес, тоа се работите кои најмногу ги чувам и ценам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom