Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Posho mie rodenden ushte malku !
Sakam da mi kupat ...hmm

Edna vozacka :D za da ne se mucham sama ..
i 10 kila votka za da ima sho da chestam :D AHaIahaIH

[ Mene ne mie vazno sho dobivam vo poklon, mislata vredi a ne poklonite ]

Цвеќе...Чоколадо...Билет за некоја екскурзија со пријателите:cug:

Momentalno sakam eden red bul ... da me krene ... psohot mi se spie mi se place ... i nejkam da sum vo office da rabota :)

sweet_girl напиша:
Што би сакале вашите родители,роднини,или пријатели да ви купат за роденден?:wub:
Скутер, и не им терам повеке ништо во следните 5 години.

Моментално немам некоја посебна желба за подарок, а инаку сакам практични подароци (пр: часовник, паричник), нешто што ќе можеш да го користиш постојано и самиот поглед кон предметот да те потсети на оној кој ти го подарил. Не сакам џиџани, светликави и кичести работи оти кај мене таквите фаќаат прашина ( не дека не ми се драги туку тој што ми го подарил очигледно не ме запознал ).

Ako kazuvam neskromno togas edna Yamaha R6
Skromno nekoja deviza da dadat pa so sakam ke si kupam.

Еден остров добро би ми дошол :kez:

smizlicka напиша:
17 ti Avgust....i da ne te trosam,mozes naesto mercedes edna vespa da mi kupis :icon_lol:
inace se mislese sto sakam od moite.a od drugari i drugarki sto bilo,pokonot i ne mi e bas vazen :icon_lol: :icon_lol: :kez:
Еј па на мене ми е на 1 август дај успад и на мене некоја скрома количка хаххахаха ама мислам не играчка вистинска хахахах :bip:

Gitara, ama nekoja ubava IBANEZ

Ako veke nekoj saka da mi donese nesto...sakam ubava KNIGA...najubav poklon sekogas....:wink:

Ja ne sakam nikoj nisto da mi kupuva..Mene bi me napravila srekna ako mi cestitaat rodenden na tocnata data bez jaas da gi izvestam ..
Naj bi me ispolnila sms poraka....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom