Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
poklon.....ihihiihii
:)

leeej sega brzo mi e rodenden, za eden mesec :D
abe ne sakam nisto posebno, sakam samo ubavo da si go pominam i so onie luge koi najmnogu si gi sakam da si go docekam mojot 18-ti rodenden :)

ne obrnuvam mnogu vnimanie na pokloni, ama mnogu mi znacat posvetite

inace ajde vece koga bi sakala nekoj poklon ovaa godina bi posakala lap-top od moive domasnive :)
a mnogu se raduvam koga na poklon ce dobijam i kniga :)

Убаво спакуван поклон по можност некоја убавицаto e to

Mustang GT 500 od 67' so Hemi мотор ако може,
аке не може и едно срекен роденден:)

Мерцедес Мекларен SLR

па одсекогаш сум сакал пари, најелсно за нив - најубаво за мене.

зошто велам најлесно, и вие сте се нашле во ситуација да купувате подарок за некого и да не знаете што да купите, се плашите од тоа дека можеби нема да му се допага или нема да му користи.
Парите на сите им се допагаат, на сите им користат и дури понекогаш повеке се ценат одколку некој скап подарок.

п.с. ова до тие што ме знаат сакам за роденден Ултима Лајт Бокс, комплетна со тест поинт адаптери.

не е нешто многу скапа 140 евра...
http://www.alfamobil.ro/shop/product_info.php?cPath=59_75&products_id=791

Што сакате да ви донесат за роденден?

Пааа сакам... многу работи сакам

За роденден сакам љубов,среќа,здравје за мене и моите најмили...друго не ми треба за роденден!

Не сакам скапи работи кои се купени само за да се купат и однесени Т.Е подарени затоа што е така адетот!

САкам подароците да ми бидат подарувани со љубов, макар и да не е подарок да биде само- Срекен роденден мило! Али кога е од срце кажано е прекрасно!

САкам да ми подаруваат ситници некои убави, кои ке ги имам засекогаш потпикнати во некој ќош!
Алишта,пари,... тоа ми се релативни поточно минливи работи! Немаат корист!

Не сакам ништо освен да бидат со мене луѓето кои најмногу ги сакам....:devojce:

Sakam iznenaduvanje so koe ke pokazat kolku im znacam i kolku me poznavaat. Se raduvam na mnogu mali raboti.

Прво и основно торта-(срнечки грб)од Канела нешто посебно нејќам после сакам пари за да можам асално да го прославам.И на крај сакам за мене да отворите тема и да ми честитате роденден со многу убави зборови и желби за иднината:bilokojzbor: али за тоа здравје има време до јануари ке видиме ке ми текне уште нешто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom