Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ми е досадно им досадувам на сите околу мене.

Седам на Интернет, читам, гледам ТВ... А ако ни ова не ме спаси, се јавувам кај некој/а другар/ка да идеме на кафе... Малце трач муабет, и повеќе нема ни Д од досада :pos:

На кафе кај другарка, добро да си се изнасмеам ништо не помага поише.

msn GLASNA MUZIKA i iskachanje nadvor...i spienje koga sme vekje kaj dosadnoto

Обично пред пс тепам време на мсн муабети бла бла,слушам музика, тв глеам, зборам на телефон, се моткам дома, замарам и така..

Земам да учам. Се зезам, или гледам филм, или излегувам надвор да се издувам, или се јавувам негде (кај некоја интересна особа)

pa za da ne mi bide dosadno ili igram dota ili kanter
so da se prai

Epa koga mi e dosadno..vo posledno vreme sedam na forumov..ama pred da se registriram sedev na msn ili pak gledav nekoi filmovi..Ama i sega se slucuva navecer paga ovoj server i nema so da pram i gledam filmoi!! Dali i kaj vas paga serverov ili nesto kompjuterot ne mi e u red?

епа, ја обично кога ми е досадно, или ќе играм на компјутер, ( ако не е зафатен од брат ми ), или ќе гледам некој филм, а некогаш се случува да одам до во интернет клуб, или Playstation клуб. То е :)

ретко, скоро никогаш не ми е досадно пошо секогаш си имам некоја занимација, а пак ако немам тогаш ќе излезам или ќе си пуштам музика и уживам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom