Што најмногу сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
најмногу сакам чоколадо:vozbud:романтика:vozbud:пријателства и мнооооооооогу љубов:pipi:

Почит&Љубов&Мир!!! и моето ангелче!!

Во моментов сакам да сум со една личност која е на зимување.

~*~

Сакам и посакувам ...

Посакувам да бев во Кенија и да се борев за правата на животните, да организирав масовни демонстрации и да имаше цел тоа што го правам.
Посакувам да се придружам на Црвен крст и да заминам за Африка и пет години да поминам помагајќи им на луѓето на кои навистина им треба помош.
Посакувам да заминев за Индија и да поминев година меѓу ламите изучувајќи ги источните вештини и потполно посветувајќи и се на философијата.
Посакувам да бев воен известувач од Ирак или Пакистан секој ден живеејќи покрај терористи и мини.
Посакувам да заминам за Ирска и да се заљубам во голем брадест Ирец и да умрам додека ме држи за рака со моите седум деца околу мене.

Сакам, само сакам мојот живот да има смисла и да направам барем мала промена, ништо повеќе.
Сакам ... да имав сила.

Во моментов како што сум болен само сакам да оздравеам ... =)

Сакам да најдам ова што барам....

Јас најмногу сакам да бидам успешна во животов...само тоа сакам

Mnogu sakam da mi se sredat rabotite vo zivotov.
Sakam da mi bide volsebno so srceto moe vo koe vloziv navistina mnogu a na kraj nema da dobijam nisto od celata ljubov...
Sakam veke ednas za sekogas da se sredat moive doma bidejki na kraj po tolku pati karanici,placki,nasilstvo i ...Ke gi razsvedam jas i krajj kraj veke!
Sakam da uspeam vo zivotov.
Sakam mnogu raboti no...bez pot,mnogu vlozen trud i cvrsta ljubov koja mi deluva kako potpora nema da gi ostvaram.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom