Што најмногу сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ја сакам на Перо кокошката, најубави јајца снесувала (без птичји грип) :pos: :pos:

sakam da sakam i da bidam sakana...sakam more,plaza, sonce t.e. sakam leto,sakam baladi,sakam dolgo da spijam,sakam sopinzi,sakam kone4no da polozam za kola...sakam zurki ali vo sk mnogu slabo gi ima,sakam da ziveam vo spanija...a momentalno najmnogu sakam da si go kupam diesel parfemot :)

Моето креветче со све околу и во него ... све друго е занемарливо :je:

Sakam..sakammmmmm.....mmm...sakam more,plaza,sonce,toplina,mir........sakam do mene da se lugjeto koi gi sakam i mi znacat za vo nieden moment da ne se osetam osamena....sakam da se cuvstvuvam zadovolna od sebesi...sakam da otpatuvam nekade podaleku kade ke se odmoram.....sakam da go vidam brat mi.....sakam ubavi baladi i cokolado.....sakam very irresistible de givenchy.....sakam eden dobar doooolg shoping....i sakam.....ve sakam vas!:wink:

ги сакам мама тато и бато,сакам секогаш сите да ги сакам ,го сакам Боно(U2) сакам добри книги,го сакам "ТОЈ" и сакам ...ај да не претерам доста е:)

Da mi kupat Renault Megane(karmin crven) i sakam sredno brz sex nautro pred rabota.

Сакам Ферари,сакам канцеларија од 35 квадрати до судот,сакам добар секс и сакам да шетам.

sega za sega sakam samo da diplomiraaaaaam!!!!!!!!!!:se_ molam :se_ molam :se_ molam

a sto posle diplomata ke pisam dopolnitelno...

Сакам што побрзо да дојде викенд!

МАЛЕ И ЈАС САКАМ ДА ДОЈДЕ ВИКЕНДО ДА ИЗДИШАМ МАЛКО ОД ТАВА ШКОЛО

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom