Што мислите...

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Na maloto prste od levoto stopalo :)
So ste se fatile za banalni raboti. Moze partnerot se pali na nesto sto nema ni da tipadne na pamet, moze go pali nacinot na koj vozdivnuvas dodeka spies mnogu poveke od usnite, kosata bla bla. Nema veza, ok si e, sepak mislam deka mazite se palat voopsto na ... zenska.... so se sto ide so nea :)

Mislam deka na nosot:kez:.

Iskreno ne znam sto im se dopaga na drugite kaj mene. Verojatno jas so site moi mani i doblesti :icon_lol:

hm.... nekoi vikaat gazot, nekoi na4inot na ponasanjeto, nekoi o4ite... ali na najvise si go sakam pogledot:)

На усните и на зелените очи со ги имам

Мислам дека неможат да ми оддолеат на карактерот ... Ама веќе кога мора дел од телото ... хммм, незнам искрено ... усни, деколте, г'з ... :toe:

па незнам....можеби на очите(повекето ми кажале дека имам убави очи...и на насмевката:)

А зошто темава да не носи наслов "Види шо су убав" или "Ајде да се фалиме" прв дел.

Жените кај мене паѓаат на стилот, на целосниот изглед, држењето, шармот, забавливиот карактер доверливоста, поштеноста итн, не мислам дека на некој дел особено паѓаат. А порано јас шаѓав најмногу на добра нога, па после гледав тело па фаца. Сега гледам единствено неискварена фаца и пристојно да изгледа друго не ми е важно.

Mislam na ocite (na pogledot). Drugo neznam. Drugite valjda znaat.

Гради, задник... Смеење. Што знам, дај нека каже некој што ме познава!

Pa ne malku mi rekle zaradi zadnikot,mi bil ko na Jenifer Lopez,nasmevkata i zelenite ocinja,a i nonstop sum nasmeana i pozitivna:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom