Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
so zboras be mace?!?kladilnica moze znaciМислам дека треба да се забрани тоа...во кладилница може ама во коцкарница........
Кога ќе се вработат и ќе почнат самите да заработуваат, тогаш може да се каже дека нивни пари трошат.Па нивни пари трошат,така да не ми смета
Кога ќе се вработат и ќе почнат самите да заработуваат, тогаш може да се каже дека нивни пари трошат.
Вака трошат (тешко?) стекнати пари на нивните родители. Санкции појма немам дали постојат, ама и да постојат не верувам дека многу стапуваат во сила.
Во секој случај, налесно би се средил проблемот со казни за родителите.
Еј ај бидете реални....само коцкарниците бараат лични карти за влез и игра....не туку зборите не вистини
Шо не кажете бе за у кафичите кога пијат пиво малолетници и не им бараат лични карти/ кога ги немало малолетните во дискотеките на сениор кога е забрането со закон?????Кај ги најдовте у коцкарниците...јас лани пробав да влезам во коцкарница како малолетен ме фати едно говедо за врат и ме исфрли надвор
so zboras be mace?!?kladilnica moze znaci.pile moe da mi ti kazi teta neso i kladilnicite se eden vid na kockanje.i od toa se stanuva zavisen!i nemoj da pravis tolku 'dobra' sporedba.oh patetiki
:uvo:
Абе друго е кога ке одаш во кладилница со 50 денари и ке уплатиш еден тикет...а друго е кога ке одиш во коцкарница со 20 илјади кеш и ке ги излупиш сите...е тоа се вика коцкање.
Се станува зависен и од кладилница не викам дека не, Јас веке една година играм по кладилници ама контролирано, а има луѓе што не знаат да се контролират или пак не можат да се контролират.
Ај да си ми со здрааве.:wink: