бутЕ
старлета
- Член од
- 29 март 2011
- Мислења
- 2.232
- Поени од реакции
- 3.838
Види.... за тоа кој каква музика ќе слуша, каква книга ќе чита, што филм ќе гледа......., до некаде влијае неговото однесување.........., а во денешно време добро однесување нема (можеби има, но само во 10% од луѓето).
Не донекаде туку воопшто не влијае музиката на нечие однесување, а водејќи се според тоа каква музика слуша некој нема шанса да определиш каков човек е

Недоволното домашно воспитување, лошата политика и навивачките групи си го прават своето. Едноставно прават денешните деца да прераснуваат во нелуѓе, во суштества без почит, без понашање, без култура....
Недоволно домашно воспитување? Навивачки групи?
Шо збораш бе?
Океј ако збориш за тебе ондак е во ред. Да те прашам од каде тврдиш дека ако си навивач не си доволно воспитан?
Да си верен на некој клуб само по себе ти дава до знаење што е всушност љубов. Имаш женска? Како би било ако ти ја пцујам цело време? Како би се осеќал? Исто се осеќаат и навивачите кога некој зборува лошо за нивниот клуб. Би ме удрил ако го напраам тоа? Ако ти ме удриш мене поради тоа што сум ја опцул девојка ти тоа тебе те прави добар дечко, херој, а јас ако те удрам тебе поради тоа што си го опцул клубот за кој навивам тогаш јас сум хулиган? Да да...
И АМАН! Сте запнале турбофолкот, па турбофолкот...... и тоа е музика и тоа многу подобра музика од техно, поп, рок... плагијатите. Турбофолкот е една прекрасна музика.
Умот ми го шекна еден дотеран и згоден и одма знаев дека за мене е роден...
Продолжи ае распеј се да го ебам еднаш се живее! Живеј го животот

И да, порано се беше подобро од денес, а причината за што денес се е полошо веќе кажав што е........ лошото воспитување, лошата политика и навивачките групи.
Денес младината не бараат забава, туку бараат насилство и рекла казала..... ништо друго.
Ако младината не бара забава зашо излегуваат навечер на пр со женската?
Сигурно за да најдат некој рандом по улица и да го истурат во мавање