Најпресна случка..кога тогаш мојата “најдобра другарка” ( не дека ми беше..само таа се нарекуваше така

),речиси еден месец..ме кажуваше колку и е драго што имам дечко (колку неможела да ја опиши нејзината среќа што имам дечко кој го сакам и е кул..абе една среќа шо имаше се виде на крајот..)..а пропратено со тоа сереше гомна дека бил голем,ќе ме изневерувал, за забава сум му била..и сл ме мрзи да набројувам сеа..
Таа со него се познаваше..нз околку 1 година + или - .. и сеа ми вели за него..дека е незнам со кој збор да го опишам..се најлошо.. кога јас и тој речиси неполни 4-5 години бевме блиски како брат и сестра. Значи таа знае повеќе од мене, за со некој кој сум била 24/7..ајде бе..
Се случи незнам колку пати..да сме излезени надвор..и да ме извлечка од негова прегратка и да мивели ЕЈЈЈЈЈЈЈ КОЛКУ Е ЗДРАВ ОВАЈ ! ГО ЗНАЈШ?
Еднаш дури и измисли дека сум имала друг дечко во велес..кој ми се јавувал..
И ова е другарка?..
Љубомората девојка на девојка нема граници..
Затоа баталете другарки и другари шо ви кажуваат, пошто се е од завист..

На крај ќе излезе она да има дечко, а ти сама..
Фала богу што ја откачив за брзо и не ми направи поголеми проблеми во почетокот на врската, пошто ако ја послушав..ваква врска ќе можев само да сонувам сега..
И уште нешто... мие многу криво..шо едно 2.3 илјадарки имам фрлено за нејзе..пошто мораше со 30 ден да излегува за викенд..па грев ми паѓаше..