Што кога секојдневието ке здосади?

• Креатор на темата Креатор на темата NemaIme
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сметате дека секојдневието ке здосади???

• да

Гласови: 14 66,7%
  • не

Гласови: 9 42,9%

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
Pa bi bilo uctivo ako znaes da mi kazes???
Би било добро да би сфател шо ти збори девојчето ><
“Вистинското задоволство“ е релативно. Тоа со коли пари жени најверојатно ти било задоволство наметнато од општеството.
Прочачкај си у потсвеста и ќе сфатиш шо стварно сакаш.

Би било добро да би сфател шо ти збори девојчето ><
“Вистинското задоволство“ е релативно. Тоа со коли пари жени најверојатно ти било задоволство наметнато од општеството.
Прочачкај си у потсвеста и ќе сфатиш шо стварно сакаш.
go baram vecnoto zadovolstvo, onamu kaj sto ke nema neiscrpnost, tamu kaj sto ke nema dosada, tamu kaj sto ke nema minlivost

Da receme eve imam i kola, imam i pari, i sekoe zadovolstvo sto nekoj bi go posakal.
No mojata dusa ne e ispolneta
--- надополнето: Oct 28, 2011 2:45 PM ---

Kogo da izmavam
Ондак ти си душевно болна личност, или глуп. Трето нема.

go baram vecnoto zadovolstvo, onamu kaj sto ke nema neiscrpnost, tamu kaj sto ke nema dosada, tamu kaj sto ke nema minlivost
Па сам треба да го најдеш - не моеш кај нас да го бараш.
Боооооо, ти си официјално најнепросветлениот човек шо сум го ислушал.

Па сам треба да го најдеш - не моеш кај нас да го бараш.
Боооооо, ти си официјално најнепросветлениот човек шо сум го ислушал.
Moram da priznaam deka me nasmea ti bagodaram mnogu.

Pa go baram kaj lugeto da vidam do kaj stignale i tie

Moram da priznaam deka me nasmea ti bagodaram mnogu.

Pa go baram kaj lugeto da vidam do kaj stignale i tie
Дечко, и приватен БУДИСТ да си најмиш ќе те натера САМ да си го најдеш патот и вечниот мир.
Не капираш дека тоа е дел од поентата на просветлувањето.

Дечко, и приватен БУДИСТ да си најмиш ќе те натера САМ да си го најдеш патот и вечниот мир.
Не капираш дека тоа е дел од поентата на просветлувањето.

Jas sum Hristijanin i go ziveam Hristijanskiot zivot

Ucam dva fakulteta so izvonredni rezultati, rabotam, i volontiram vo nevladini. Dali sega me smetas za dusevno bolna licnost ili glup
Не зимај при срце, можда не ти е досадно у животот него само прашање даваш онака. Тоа факултети, сведителства и сертификати не е битно, можда си ЕМО од кај да знам, можда стварно си душевно болен од кај да знаеме, можда си женско, можда си ми роднина, од кај да знаеме, све е ова претпоставка.
Значи да имаш пари, да имаш убава работа, фамилија да ти е жива и здрава, и све натамо како што викаш дека некој друг плаче да е на твое место, ондак мојот заклучок е дека си плачко, ЕМО, уалено големо детиште, или си болен психички-духовно, или од све по малце а тоа е глуп. Значи да се разбереме ја и ти не се познаваме, не се навредувај. Све најбоље

“Ziveeme vo novozavetno vreme, ne ziveeme vo mitolosko vreme.“ оваа ти е тапа.

Ucam dva fakulteta so izvonredni rezultati, rabotam, i volontiram vo nevladini. Dali sega me smetas za dusevno bolna licnost ili glup
Good for you dawg, тоаш би требало да знаеш вакви малечки работи веќе нели, дека место нј имаш њ на тастатурата и слично, и да не очекуваш некој да ти каже општ одговор на индивидуално прашање.

Што кога секојдневието ке здосади?????
земаш пиштол и кршум в чело......

Друже вечно задоволство според мене е создавањето, креирањето, на креативниот ум никогаш не му е досадно, не паѓа во депресија и исполнет е и среќен. Уживањето во материјални нешта не е возможно да те исполнат има многу богати луѓе што не знаат што со себе и забегуваат, што би рекла Мајка Тереза меѓу богатите има многу сиромаси.

Ако имаш 2 факултета и ако си полн со пари коли и жени....а ти е здосадено епа пријателе или си не токму или....нема или.

Земи шетај низ светот какви места има,какви работи има шо ни на сон не си ги сонувал,проучувај,шеткај се бе троши пари на тоа шо те праве среќен,пробувај нови работи,истражувај се самиот себе. Нема шанси да ти здосади а имаш пари коли и 2 факултета.

Ако ви здосади секојдневието зимајте документите и ајмо на Електро. Никогаш нема да ви биде досадно пошто увек има обврски:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom