Што кога секојдневието ке здосади?

• Креатор на темата Креатор на темата NemaIme
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сметате дека секојдневието ке здосади???

• да

Гласови: 14 66,7%
  • не

Гласови: 9 42,9%

• Вкупно гласачи
    21
  • Гласањето е завршено на .
Не зимај при срце, можда не ти е досадно у животот него само прашање даваш онака. Тоа факултети, сведителства и сертификати не е битно, можда си ЕМО од кај да знам, можда стварно си душевно болен од кај да знаеме, можда си женско, можда си ми роднина, од кај да знаеме, све е ова претпоставка.
Значи да имаш пари, да имаш убава работа, фамилија да ти е жива и здрава, и све натамо како што викаш дека некој друг плаче да е на твое место, ондак мојот заклучок е дека си плачко, ЕМО, уалено големо детиште, или си болен психички-духовно, или од све по малце а тоа е глуп. Значи да се разбереме ја и ти не се познаваме, не се навредувај. Све најбоље

“Ziveeme vo novozavetno vreme, ne ziveeme vo mitolosko vreme.“ оваа ти е тапа.

DEMAGOGIJA
--- надополнето: Oct 28, 2011 8:12 PM ---
Што кога секојдневието ке здосади?????
земаш пиштол и кршум в чело......

Znaes li deka toa e eden od najgolemite grevovi da si go odzemes sam zivotot
--- надополнето: Oct 28, 2011 8:14 PM ---
Ако ви здосади секојдневието зимајте документите и ајмо на Електро. Никогаш нема да ви биде досадно пошто увек има обврски:)

Demek na elektro e mnogu tesko, spored mene nema lesen, no nema pak ni tezok fakultet

DEMAGOGIJA
--- надополнето: Oct 28, 2011 8:12 PM ---

Znaes li deka toa e eden od najgolemite grevovi da si go odzemes sam zivotot
--- надополнето: Oct 28, 2011 8:14 PM ---

Demek na elektro e mnogu tesko, spored mene nema lesen, no nema pak ni tezok fakultet
Каде ли прочита од мене дека е тежок....Ох, Боже...(ова треба да е пропратено со дооооооооолга воздишка)

Кога секојдневието ке здосади, тогаш доага ново секојдневие, и се така до крајот на последното секојдневие.:eek:

Кога че ти здосади секојдневието, отвораш Кајгана и гледаш во нови мислења/теми нешто интересно, несекојдневно, па и глупо да е ја разбива монотонијата.

Иначе ако би живееле повеќе од 100 години тогаш би можело да здосади секојдневието, особено ако имате врсници со кои би се дружеле во тоа време. Замислете со некој да бидите другари 70-80 години! На 102 за шо би праеле муабет?

ova me nasmea definitivno, no sepak se slozuvam deka se demonski rituali hah
Епа ако мавањето на пенисот ти е демонска работа земи чадор и стави си го таму каде што си фантазираш и пробај да го отвориш.Можеби тоа ќе те просветли.Може тоа ти фали во животот за да ти стане интересно.
Бог да чува и да брани од депресивци.Еден совет,ако ти е досадно најди си хоби.И јас би рекол...
--- надополнето: Oct 31, 2011 11:56 PM ---
Не зимај при срце, можда не ти е досадно у животот него само прашање даваш онака. Тоа факултети, сведителства и сертификати не е битно, можда си ЕМО од кај да знам, можда стварно си душевно болен од кај да знаеме, можда си женско, можда си ми роднина, од кај да знаеме, све е ова претпоставка.
.

Čovjek se brzo zasiti i dobrog i najboljeg ako ono postane svakodnevno. – Gothold Efraim Lesing

Со вистинските луѓе, било каде и во кое време никогаш не може да ви здосади! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom