Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
ti taka mislis jas ne i nemozeme da mislime site kako vie.:)

Задно седиште (y) Имам завеси на стакла...
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 18:05 ---
Кога можеш, нема каде,
кога имеш каде, не можеш...
нема правда...

:mad: , true...

спорет мене би купиле куќа(ако немате деца)и таму ќе имате секс.А ако имаме деца би ги пратиле на гости(кај братучеди или на друго место)и така пак ќе може да имате секс или пак ќе се заклучите во вашата спална соба , и така ќе имате секс.:drk:

спорет мене би купиле куќа(ако немате деца)и таму ќе имате секс.А ако имаме деца би ги пратиле на гости(кај братучеди или на друго место)и така пак ќе може да имате секс или пак ќе се заклучите во вашата спална соба , и така ќе имате секс.:drk:

ти мило си петто одд. или не живееш во Македонија :pos:

Ќе си се изнервираме и то...или пак ова :D

во влез од некоја гоооолема голема зграда со над 8ката, кај што луѓе не ни помислуваат да се качуваат по скали, мислам, мрзлива нација сме, сите би фатиле лифт дури и да живеат на втори..ќе си отидете таму кај скалите накај 5-6ти кат на полноќ или ако толку ви е зорт денски ќе си отидете само ќе си пазиш да не ве види некоја баба со ќеси..

Kako be nema kade, negde vo priroda kje odite i tamu kje se onadite ! Makedonija izobiluva so priroda i zapushteni mesta, kade shto kje mozete da se seksate na raat ako sakate i 24/7, bez strav deka nekoj kje ve fati, gleda, nabljuduva i.t.n. !

Кога се сака се се може, лесно е за наоѓање место, битна е желбата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom