Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
Има ефтини соби по хотелите мотели, ако не ќе си чекате додека не се најди прилика :)

Abe a denes so mi se desi!:kesa:

Tip4eto moe bese samo doma i aj me vikna dojdi na edna tura:)
Ama ne znaete nas zenskite,pa ne mozeme nikad da bideme to4ni,ova mi isksrnalo,ona mi se desilo,pa dodeka se spremime ova ona i pominalo vremeto,vie muskite ste ko na kop4e,a se javime nie i odma vie trckate:jaj: Ne se salam:)
I so mi bese sea muabetov, taman ja dojdov posle nekoj si saat otkako mi se javi deckomi i taman po4navme so "rabota" i op eve ti gi negovite na vlezna vrata:toe: Lele mene ama mi pukna film, a i mnogu mi e sram od tatkomu,odsekad taka sum se custvuvala,vakrii niso ne bidna,ama zanm ja bev kriva.Da dojdev porano nemase da se sluci sevo ova ama toa e.Aj do naredno "rabotenje ke cekam:drk: hehheheh

Abe a denes so mi se desi!:kesa:

Tip4eto moe bese samo doma i aj me vikna dojdi na edna tura:)
Ama ne znaete nas zenskite,pa ne mozeme nikad da bideme to4ni,ova mi isksrnalo,ona mi se desilo,pa dodeka se spremime ova ona i pominalo vremeto,vie muskite ste ko na kop4e,a se javime nie i odma vie trckate:jaj: Ne se salam:)
I so mi bese sea muabetov, taman ja dojdov posle nekoj si saat otkako mi se javi deckomi i taman po4navme so "rabota" i op eve ti gi negovite na vlezna vrata:toe: Lele mene ama mi pukna film, a i mnogu mi e sram od tatkomu,odsekad taka sum se custvuvala,vakrii niso ne bidna,ama zanm ja bev kriva.Da dojdev porano nemase da se sluci sevo ova ama toa e.Aj do naredno "rabotenje ke cekam:drk: hehheheh
Off-topic: -Zatoa ke dojdesh kaj mene drugiot pat ko ke ti se saka, ti garantiram vakvi problemi nema da imash!:smir:
On-topic: Pa sho znam, ima wc vo nekoj kafich ili ima ubavi liftovi ili klupi ili parkovi ili haubi od koli na prakinzive ili skali ili... eheeee kolku reshenia ima samo treba da se saka da se najde!

Имаш парк , имаш кола , имаш мотел "Lucky" (зависи до девојката дали ќе сака да иде таму ;))...и уште билион други места....кај ви е креативноста ?

Awe :) Ako nema kade ke najdam kade :D Nema nikogash "Nema kade" .. samo treba da si otvoren/a za nova avantura :D

Ако живееш во зграда земи едно ќебенце и оп на врв бам бам бам ем на свеж воздух ем никој нема да те замара ем ако е навечер(преку ден малце ризично може да биде) има и атмосфера (светла насекаде).И така ако не живееш во зграда ќе прошеташ до некоја зграда ќе испиташ терен и бам бам бам.
П.С Не ги слушајте моите совети:sneaky:

Постојат паркови, шуми, и така натака, евентуално ако е зима во некое WC во локалните кафулиња или слично.

Nema tuka malogragjanski,ako vi izgleda malogragjanski togas platete hotel.Nema opredeleno mesto za sex, najdobar sex e neplanskiot.Sto poveke promena na mesta,lokacii tolku poveke e interesen sexualniot zivot vnesuvanje vozbuda !

dobro prasanje imas so kogo a nemas kade e vo ovoj slucaj dobro e da se kontroliras.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom