Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Off-topic: -Zatoa ke dojdesh kaj mene drugiot pat ko ke ti se saka, ti garantiram vakvi problemi nema da imash!:smir:Abe a denes so mi se desi!:kesa:
Tip4eto moe bese samo doma i aj me vikna dojdi na edna tura
Ama ne znaete nas zenskite,pa ne mozeme nikad da bideme to4ni,ova mi isksrnalo,ona mi se desilo,pa dodeka se spremime ova ona i pominalo vremeto,vie muskite ste ko na kop4e,a se javime nie i odma vie trckate:jaj: Ne se salam
I so mi bese sea muabetov, taman ja dojdov posle nekoj si saat otkako mi se javi deckomi i taman po4navme so "rabota" i op eve ti gi negovite na vlezna vrataLele mene ama mi pukna film, a i mnogu mi e sram od tatkomu,odsekad taka sum se custvuvala,vakrii niso ne bidna,ama zanm ja bev kriva.Da dojdev porano nemase da se sluci sevo ova ama toa e.Aj do naredno "rabotenje ke cekam
hehheheh
avanturista kako meneNema tuka malogragjanski,ako vi izgleda malogragjanski togas platete hotel.Nema opredeleno mesto za sex, najdobar sex e neplanskiot.Sto poveke promena na mesta,lokacii tolku poveke e interesen sexualniot zivot vnesuvanje vozbuda !
Brat opusti se kogai se saka i nea i najludoto i najprimitivnoto mesto ke go prifati ne se sekirajkoga imas so kogo nema kade,a koga imas kade nema so kogo![]()