Што кога не сака да пуши?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
viktorgg напиша:
Па ја не сум знаел дека вакви работи се случуваат. Ја тука учам бре луѓе. Само 17% губат невиност после 18??? А мене другарки ме убедуваат дека не пушат, или барем дека сладоледот им бил посладок од тоа. Ц ц ц ц... Еј а Даниела... дај ми број од типот ќе го бесиме на плоштад. Резил жив!!!! Срамота бре.
Значи го пробале па од искуство зборат!

Bacillus gagous напиша:
То се вика сака да се е*е а нејќе да и влезе

singo напиша:
Edna od ovie 2 vikase "sakam da ostanam nevina uste nekoe vreme, ama za oralen seks nema problem"

viktorgg напиша:
Па ја не сум знаел дека вакви работи се случуваат. Ја тука учам бре луѓе. Само 17% губат невиност после 18???

СОбрани на едно место со една реченица искажано од женска уста:
Се ебам само у г`з,чувам невиност :lud:

viktorgg, ако вакви се твоите другарки јас верувам во нивната "невиност":poss:

PaPucaR напиша:
СОбрани на едно место со една реченица искажано од женска уста:
Се ебам само у г`з,чувам невиност :lud:

Голема вистина....познавам многу девојчиња што се растураат анално и пушат ко луди али невини си се:vozbud:

RealGirL напиша:
Голема вистина....познавам многу девојчиња што се растураат анално и пушат ко луди али невини си се:vozbud:

:pop: Бог да чува... Ама која е поентата, мислат дека ќе дојде некој странец и ќе им плати 2000 евра за невиноста??? Хех,
А моите другарки, не реков дека се невини, ама не сакале да пушат демек. Ама и тоа лажаааааааат. Ко циганчиња се. А коа ќе видат сладолед, се палат пак ко циганчиња... :)

RealGirL напиша:

Имаше добар виц за ова: Кога го обвиниле ку***нот за силување и на суд се бранел. Рекол: Не сум виновен ме наместија:pos: :pos: :pos:

RealGirL напиша:
пиши контакт:)..се шегувам...него...штознам..не барам логика..зависи кој како свака..
Пре би сакал девојка што нема пушено..отколку...невина а после да ми се лигави на уста..блак...а замисли да го знаеш "фраерот"(абдал,сељак, и останати сродни видови)...уфф.....ама сума сумарум..исти курац..
секс си е секс, дали анален, орален ил вагинален..тоа е исто...исто како да праеме муабет за пози...доги, мисионерска...:)
закључок:мислам дека тие девојки се тешат самите пред себе си.како да бараат нужно зло...Ем си праеле мерак, ем имаат химен...
А замисли ситуација една на милион/милијарда...(да заклучи дека немала химен)(можно ли е тоа -научно)?...е тогаш ке си пукне од мака:)

Мистичен напиша:
А зошто да нема?
Мислите дека маж не може да одбие пушење или секс?

Нема таков.Сеуште таков маж не се родил.Ете ги слушам муабетите на другари ми околу мене.Вака теоретски сите би одбиле,ама во практика тешко.Многу тешко.Ако има некој таков,ете му пуштам рука.

Има, има. Во брак, ќе имаш ситуации поради n причини кога ќе го молиш да му го пушнеш. Мала си уште :)

Мистичен напиша:
Има, има. Во брак, ќе имаш ситуации поради n причини кога ќе го молиш да му го пушнеш. Мала си уште :)

НЕ викам дека сум голема,само ова сумливо ми е некако дека ќе го молам за ... Несфатливо ми е, барем судејќи по муабетите на сите околу мене во машки род...Се би дале за темата. Не верувам дека постои некој толку ,,чесен" што би одбил за честа на девојка му...:zlo:

Не се работи само за "чесноста". Ехеее...колку фактори има...

PaPucaR напиша:
Pa, neli kazav pogore deka jas ja odbiv..i ja obrazloziv i pricinata..ne deka toa ne mi pricinuvalo zadovolstvo ..tuku bas vo toj moment mi profuci misla (pusenjeto e losa rabota:))...
vo vrska so obratnoto lizenje...:
Mi vrtese drugarot muabet..bratce, ama se zapotivte..kojznae...jas ne bi i ja lizel..,jas mu kazuvam deka se banjavme v more... itn itn..
i koa dojdoa moite 5 min...i koa mi tekna sto se mi zborese ovoj...khm..khm..go skoknav toj cin:)..
Nemoj sea da ispadne se nesto apstiniram:)..ova se primeri sto navistina mi se slucile..moze sugestivno..no togas deluvase...ops..ke zaboraef...abe za istata cura se raboti:))LOL...nit taa zadovolna nit jas:))lOl..ne vi kazuvam sto ponatamu...
babie..se razbravme..

Ic da ne mislis na drugite. Da si pravite sto vi e keif:)

P.S. Nekoj pogore spomna...a oti be da nejke da i ja izlize??? :(

АуРоРа напиша:

Да ви се вмешам во муабет ... пример сте се карале нешто, сакаш да го смириш на тој начин (да кажеме ти си крива во случајот), а тој те одбива дека е сеуште нервозен. Звучи чудно најверојатно, ама има мажи како што кажа Мистичен кои го прават тоа. И да не заборавам ... секоја чест на таквите ... поштовам.

Дивајн, индид... и треба повеќе такви да има. Ја знам лично принципелни момци. А во врска со факторите, голем фактор, непривлечност. Само зборат момци дека би ебеле се. Милион луѓе има (меѓу нив и јас) кои не можат да имаат секс со било кого. Нема да стигнат до делот секс. Не зборам за љубов, за непривлечност...

Ne mozam da gi sfatam zenskite sto go odbivaat toa,pa velat deka toa bilo gadno i kurvinski..
Otkade e kurvinski? Sto ima tuka gadno i kurvinski..?
Znaci stvarno ne mozam da sfatam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom