Што ќе направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Dee_Jay
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би имале секс???

• Вкупно гласачи
    77
Не... Девојќите мора да се осигураат дека е врска за да дават. Ако го правиш тоа надвор од врска си курва. Тоа е кај нас... И не очекувајте дека ова ќе се смени во наредните 20-30 години мада кој неќе да се смени... Ама таков ни е менталитето и тоа е тоа... извинете за офтопико...

Прашав и претходно,таман да се надоврзе на ова прашање.Ако девојките даваат само во врска,тогаш кои се оние кој шират нозе по дискотеки,на прва вечер,клечат пред шефот,легнуваат пред цела јавност,итн?Кои се девојките во машките приказни за секс за една вечер?Дали измислува некој или девојките глумат свински грип?:)
Нашиот менталитет е мижи мујо да ти баам.
Патем по едно зеленко за секоја машка мисла „ор*спи*“ додека читаа на темава :back:

Не... Девојќите мора да се осигураат дека е врска за да дават. Ако го правиш тоа надвор од врска си курва. Тоа е кај нас... И не очекувајте дека ова ќе се смени во наредните 20-30 години мада кој неќе да се смени... Ама таков ни е менталитето и тоа е тоа... извинете за офтопико...

Кај живејш бе, се пукат онде ко на норма да се, лом се прат.

Ќе го фатам тоа таблетоманот и ќе го прашам што ми има ставено во кафето за да халуцинирам, па после ќе го.....

Прашав и претходно,таман да се надоврзе на ова прашање.Ако девојките даваат само во врска,тогаш кои се оние кој шират нозе по дискотеки,на прва вечер,клечат пред шефот,легнуваат пред цела јавност,итн?Кои се девојките во машките приказни за секс за една вечер?Дали измислува некој или девојките глумат свински грип?:)
Патем по едно зеленко за секоја машка мисла „ор*спи*“ додека читаа на темава :back:
Сакаш да кажеш дека нема лесни девојки, такви кои даваат на прва вечер. Кај што има чад, таму има и оган.

Е да заборавив да кажам дека процентот на таквите фуфи е енормно зголемен. Кога и медиумски се промовира сексот како тема на која шо, седиш дома јадеш и глеаш на телевизија Ексклузив и кажваат за тоа колку пати има секс неделно Елвир Меќич :tapp: нормално е и да малите да почнат да се курваат уште на 14... Има и мажи шо лажат ама има и жени шо не глумат... туку стварно имаат свински грип... Неќам да глумам конзервативец... Факт е дека има девојки за една вечер и ќе продолжи да ги има... Никој не ми дава право да му судам на некоја фуфа шо шири нозе на кој шо ќе стигне... Само не сакам таква да ми го воспитува детето... Поздрав

Кај живејш бе, се пукат онде ко на норма да се, лом се прат.
Диши другар... одмори... Знам кај живеам и шо се дешава... е така... ај сеа уште еднаш препрочитај ми го посто... поздрав

Сакаш да кажеш дека нема лесни девојки, такви кои даваат на прва вечер. Кај што има чад, таму има и оган.

Додека постојат вакви размислувања,полни со осуди кон жените кој го прават она што го сакаат,дотогаш ќе има мажи кои мислат дека жена им е дома и готви вечера.
Или на теми со провокативен наслов,жените ќе одговараат онака како што мажот сака да слушне.Прост пример темава,да ја прекрстам во женска фантазија,ќе имаше милион желби за секс со непознати.Еве ја во глобални рамки најголемата сексуална фантазија секс со непознат.

Драг мој,да не беа тие жени кој ве сексаа и ве фрлаа,сите мажи ќе бевте невини до брак:)Затоа малку повеќе почит кон нив,бидејќи е нивен избор.

Ја би треснал нешо шо татко ми ми го тресна в очи... Порано многу малце зборувавме за сексот... ама затоа повеќе го имавме...

Не мислам дека жените се само за во кујна и јадење да праат... Ама не би сакал ни јас по цел ден да седам в кујна и да праам јадење :) ако ме сваќаш шо сакам да кажам... Либералноста е ок ствар, ама се треба да има граници... Фантазиите се ок, ама не се живее во соништа...

Додека постојат вакви размислувања,полни со осуди кон жените кој го прават она што го сакаат,дотогаш ќе има мажи кои мислат дека жена им е дома и готви вечера.
Или на теми со провокативен наслов,жените ќе одговараат онака како што мажот сака да слушне.Прост пример темава,да ја прекрстам во женска фантазија,ќе имаше милион желби за секс со непознати.Еве ја во глобални рамки најголемата сексуална фантазија секс со непознат.

Драг мој,да не беа тие жени кој ве сексаа и ве фрлаа,сите мажи ќе бевте невини до брак:)Затоа малку повеќе почит кон нив,бидејќи е нивен избор.
Јас никаде немам спомнато дека ги осудувам жените за било што и да прават. Друга работа, мразам генерализации. Секој си прави она што душичката му сака и секој си добива тоа што заслужил.

Јас и никогаш не навивам за екстреми.Границите ги поставува секој човек за себе,во зависност како му е добро.
Татко ти има право,колку помалку зборуваш,толку повеќе успеваш,најдобра стратегија да задржиш некој долго до себе :)

Мушкиве кај нас сакаат да ебат и сакаат невина девојка/жена.Јбг го нема тоа,а познато е дека жена без два такви не умира,така да подобро верна а не невина отколку невина а не верна :).

Да имам зборено една од фантазиите на жените е секс со непозната особа една ноќна авантура после тоа никому ништо.Само дали се осудуваат некои да ги доживеат тие фантазии?

Ако ми покажи документи дека е ЗДРАВА во сеееекоја смисла (хаха) нема да се двоумам.

Straight ahead :sekss::sekss::sekss: into...... :zlo:

Мушкиве кај нас сакаат да ебат и сакаат невина девојка/жена.

Кој спомна невина?:violent1:

Ако ми покажи документи дека е ЗДРАВА во сеееекоја смисла (хаха) нема да се двоумам.

Straight ahead :sekss::sekss::sekss: into......
Ти бе знаеш како се добива оправдание од доктор за на училиште дека си бил болен?
Ама и оваа така ја има добиено потврдата :icon_lol:.

Мушкиве кај нас сакаат да ебат и сакаат невина девојка/жена.Јбг го нема тоа,а познато е дека жена без два такви не умира,така да подобро верна а не невина отколку невина а не верна :).

Да имам зборено една од фантазиите на жените е секс со непозната особа една ноќна авантура после тоа никому ништо.Само дали се осудуваат некои да ги доживеат тие фантазии?

Jas licno znam nekolku takvi! Izvonredni licnosti se, vo sekoja smisla.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom