Што имате денес за вечера?

• Креатор на темата Креатор на темата Rusinka
  • Време на започнување Време на започнување
Иаме за денес и утре Зелка манџа,по обичај,два дена ја јадеме со моиве сосе марула салата и газирана кола ... Но бидејќи јас не сум научен да јадам манџи многу,така сум изразнал со сува храна само,знам дека е лоша навика,но едноставно не можеш да промениш за еден ден,па јадев домашен леб,ајвар и сирење со чаша ниско мастен јогурт ... вечер ќе видиме,можда баничка :))

Не знам како ви се јаде кромид, турли тава, сосови, пржени работи за вечера.
За вечера вечерва имам салата од домат и краставица.

Не знам како ви се јаде кромид, турли тава, сосови, пржени работи за вечера.
За вечера вечерва имам салата од домат и краставица.
Ја сум на работа до 8 навечер на пример, иам менза на работа али се би јадела ама тоа од таму ЈОК! Ако не к'снам нешто што ќе ме држи навечер ќе почнам да демонстрирам агресија. И ја не би сакала така да јадам али тоа е тоа :) плус тука тоа им е и традиција, она големото, главно јадење е навечер :)

Ја сум на работа до 8 навечер на пример, иам менза на работа али се би јадела ама тоа од таму ЈОК! Ако не к'снам нешто што ќе ме држи навечер ќе почнам да демонстрирам агресија. И ја не би сакала така да јадам али тоа е тоа :) плус тука тоа им е и традиција, она големото, главно јадење е навечер :)
Нормлано ако си на работа цел ден или втора смена дека ќе сакаш да јадеш големо и главно јадење кога ќе се вратиш дома. Но не можам да замислам такво јадење ако си прва смена дали на школо, дали на работа.

Кобасици и димен кашкавал. Мммм сега ќе биде наскоро, си чекам :D

images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom