- Член од
- 6 август 2011
- Мислења
- 2.067
- Поени од реакции
- 2.344
- Возраст
- 47
Аха , освен вотка и белуга икра што друго руско вреди да се користи ..Друже,џабе не ги сакате русите,кога трпеза без столочнаја,не праите)))DDD

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аха , освен вотка и белуга икра што друго руско вреди да се користи ..Друже,џабе не ги сакате русите,кога трпеза без столочнаја,не праите)))DDD
И тоа шо викаш,нема.Али сва среќа,има многу бугарско,вредно и препознатливо.Аха , освен вотка и белуга икра што друго руско вреди да се користи ..![]()
Кога ќе биде готов...На натпреварот за риба стави?![]()
Кај дада. Ја пречекав од работа.
Печени пилешки прсти со доритос.
Прегледај го приврзокот 258719
Прегледај го приврзокот 258718
Прегледај го приврзокот 258720
400 гр кисела павлака, 1 поголема ќесичка од некој мајонез (не го загледав каков беше), околу 3 лажици сенф, црн бибер и мнооогу кари.Каков сос е тоа?
Како е печено? колку време и на што?.
![]()
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Најобично печење, се премачкува со сенф и маслиново масло и се става да стои во маринада од бело вино, рузмарин, лук.Како е печено? колку време и на што?