Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Денове не сум во расположение ни за готвење ни за сликање. Шо не заборајв да сликам е печен компир, со зачинети лушпи од млад компир печени. Не заборајв да сликам супа од тиквица и печен леб со зачин за со неа. Заборајв да сликам печени тиквици тенко сечени и микс од зеченчук и напрајв смесата за плескавици од црвена леќа ама го остајв да се лади за утре да изблендирам и да ги испечам.
IMG_20200702_110553.jpgIMG_20200702_112042.jpg

Абе што е ова у задње време банана леб, банана мафини, банана торти, дајте некој рецепт :D
Јас три имам шо користам, фил фри ту јуз дем. :ROFLMAO:

IMG_20200703_215514.jpgIMG_20200703_215522.jpg

Колку и да неќам да признам, чоколадниот е многу поприфатен. На кој и да дам за проба тој го преферира. (n) Оди предобро со чаша млеко за појадок. Обичниот е поосвежителен.

И овај не ми е запишан оти сум мрза вегански леб од банана: https://www.thespruceeats.com/low-fat-vegan-banana-bread-recipe-3376508

Ако ставите уште нешто со банана, шансите се дека ќе го пробам. Најубав десерт ми прај бананата.

,,,e da be milaniston ke krka toa sliknatoto a ja ke se patam so tikvichki polneti so zlatna meshavina,,, :icon_mrgr: :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom