Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Mislish dali go poznavam ? :icon_lol:
Da!
Pred dve nedeli otvori nova Kasapnica kaj Tabana.
Тоа е внук му. Пред многу години во чаршијата ги купував најубавите колбаси од дедо му, Дрцко. Подобри немам јадено.
ПС
Кога ја спомнавме Табана, во ресторанот Стара Табана има убава скара, верувам дека тоа го знаеш, а јас го открив летово

Тоа е внук му. Пред многу години во чаршијата ги купував најубавите колбаси од дедо му, Дрцко. Подобри немам јадено.
ПС
Кога ја спомнавме Табана, во ресторанот Стара Табана има убава скара, верувам дека тоа го знаеш, а јас го открив летово

Bez galje poslednite tri nedeli beshe se provereno i utvrdeno! :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Jebiga naklajv 5-6kg ama toa e toa, sega se prefrliv na piperki .:pos:

Inace bev prijatno iznenaden od " Aj po edna" , top Amur i prekrasni kebapi.
A "Kaj Vlatce " Corbata beshe vrvna!

ПС
Не знам дали работи Филипо уште, инаку сецканите кај него беа совршенство, мене ми беа поубави отколку тие кај Дрцко.

Не знам дали работи Филипо уште, инаку сецканите кај него беа совршенство, мене ми беа поубави отколку тие кај Дрцко.
Не сум чул за него. Како и да е, сега месото е поинакво. Не верувам дека ќе се повтори тој вкус, од порано

Не сум чул за него. Како и да е, сега месото е поинакво. Не верувам дека ќе се повтори тој вкус, од порано
Filipo barem do pred 2-3 godini rabotese.
Sega ne znam ama znam kaj ce ima najubavi kolbasi ! :D :D :D
Treba samo da zaladi vremevo.

Kaj mene pozadi garazha.
Seckani, so praz, bukovska , i ushe nekoj sitnici i podcadeni na bukovi drva.

Shto da vi raspravam, ostanuva samo da ve pokanam na kolbasi.;):icon_lol::icon_lol:

Само во Прилеп ги има или може да се купат и во други градови?
Sorry,
Toa ne znam. Se industriski zapakovani po 300-400g i bi rekol mora da gi ima i na drugi mesta.ce vi stavam slika pa barajte gi po marketi.

Jas gi kupuvam OVDE

IMG_20230818_203514.jpg
IMG_20230818_203524.jpg

Последно уредено:
Во Скопје каде може да се купат убави домашни колбаси.Едно време нарачував специјлано ми носеа од лебед од Струмица врв колбас немам поубав пробано од тој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom