Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај го рецептот. Обожавам чооладни торти. Може ја немам правено оваа.Torta mmm prevkusna COKOLADNA
![]()
Еве гo рецептoт зa oвaa чoкoлaднa тoртa:Дај го рецептот. Обожавам чооладни торти. Може ја немам правено оваа.
Дај рецепт за бургерите, обожавам бургери од леќа.Одамна не сум бил активен овде па да постирам нешто колку да не фати прашина профилот, иако сум љубител на месо овај пат реков да се пробам од кај другата странаБургери од леќа со различни додатоци и намази , од ѕаѕики, до барбаќу, намази со лук итн
Генерално хејтер сум кон веге имитации на јадења ама морам да признаам дека вкусов вреди за сите пари и дека може човек од еден да се засити, е сеа јас пошо сум гојдо ненаситно напикав 3 од 6 во стомак и збивтав цела вечер. ПоЗз до @shumecha.tableta ако го посматра форумот уште, незнам зошто ама ги најдов овие ножињата дома и ме потсетија на нејзините јадења
Прегледај го приврзокот 298908Прегледај го приврзокот 298909Прегледај го приврзокот 298910Прегледај го приврзокот 298911Прегледај го приврзокот 298913Прегледај го приврзокот 298914Прегледај го приврзокот 298915
Луси. За веге плескавичка, употреби претходно варен ориз по могуќност интегрален,Дај рецепт за бургерите, обожавам бургери од леќа.
Правам и јас такви мешани, ама сакав чисто од леќа се исполигавив коа ги видов плескавицивеЛуси. За веге плескавичка, употреби претходно варен ориз по могуќност интегрален,
буковка пеќурка пржени малце парченца, тиквица изрендана, ленено семе подварено до лигавост
и натаму може и леќа и друго нешто. Јас ставам плус ленено семе за уште подобро да врзе пошо не користам јајца. Дакле со зачини, коа ке го потрефеш приготвувањето има прсти да си изедеш.![]()
И ја се исполигавив коа видов на ФБ една сочна крвовача жива пљескавица.Правам и јас такви мешани, ама сакав чисто од леќа се исполигавив коа ги видов плескавициве![]()