Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Прегледај го приврзокот 287724Прегледај го приврзокот 287725
Прв пат правам пица со тесто од карфиол. Супер испадна ама ептен е мачење дури да се исцеди водата од карфиолот.
Имаш конкретен рецепт? Предобро личи. Намалвам хидрати ради проблеми со желудЕЦ и цревца и ќе праев "пица" над тиквица, така печени, вкусно е ама ова личи топ па би да пробам и вака за смена.

Како беше она мемено, my hands look like this
CC958B35-0DE2-4C4D-8E39-044AC5AE8C3E.jpeg

so she can look like this
91D4B02F-1805-406D-A50D-1E2F32078C1D.jpeg

Да му се плукнам во orange chicken-от, и јас глупача, нарачај си и мирна душа. 2 саати потрошив, чист зијан сум од експериментов, пола мастраф в канта ми заврши. На крај го направив со купечки сос, пошо бев на раб на нервен слом. Супер беше, али never again.

Прегледај го приврзокот 287995

Прегледај го приврзокот 287996

Да му се плукнам во orange chicken-от, и јас глупача, нарачај си и мирна душа. 2 саати потрошив, чист зијан сум од експериментов, пола мастраф в канта ми заврши. На крај го направив со купечки сос, пошо бев на раб на нервен слом. Супер беше, али never again.
Топ е

Прегледај го приврзокот 287995

Прегледај го приврзокот 287996

Оти не рече ќе ти пратев од Панда експрес.

Да, го растворив во малце вода и го додадов на сосот. Сосот се направи буквално ко мрсул.
3tea spoons starch,на 1 литар icewather,и се додава постепенно,не наеднаш,за да не стане ко мрсул.Разни нишеста дејствуваат по различно,затоа на око добавиваш,а не по рецепт.

3tea spoons starch,на 1 литар icewather,и се додава постепенно,не наеднаш,за да не стане ко мрсул.Разни нишеста дејствуваат по различно,затоа на око добавиваш,а не по рецепт.
Нишесте ете го зборот, вчера не ни текнуваше со маж ми, ко австралјанци се каравме дома, ТИ РЕКОВ КОРНСТАРЧ да ставиш :pos:
Епа јас излеа многу нишесте му ставив, може 3 лајци на пола чашка, јебига така беше рецептот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom