- Член од
- 20 јануари 2021
- Мислења
- 407
- Поени од реакции
- 4.493
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш конкретен рецепт? Предобро личи. Намалвам хидрати ради проблеми со желудЕЦ и цревца и ќе праев "пица" над тиквица, така печени, вкусно е ама ова личи топ па би да пробам и вака за смена.Прегледај го приврзокот 287724Прегледај го приврзокот 287725
Прв пат правам пица со тесто од карфиол. Супер испадна ама ептен е мачење дури да се исцеди водата од карфиолот.
Топ еКако беше она мемено, my hands look like this
Прегледај го приврзокот 287995
so she can look like this
Прегледај го приврзокот 287996
Да му се плукнам во orange chicken-от, и јас глупача, нарачај си и мирна душа. 2 саати потрошив, чист зијан сум од експериментов, пола мастраф в канта ми заврши. На крај го направив со купечки сос, пошо бев на раб на нервен слом. Супер беше, али never again.
Оти не рече ќе ти пратев од Панда експрес.Како беше она мемено, my hands look like this
Прегледај го приврзокот 287995
so she can look like this
Прегледај го приврзокот 287996
Да му се плукнам во orange chicken-от, и јас глупача, нарачај си и мирна душа. 2 саати потрошив, чист зијан сум од експериментов, пола мастраф в канта ми заврши. На крај го направив со купечки сос, пошо бев на раб на нервен слом. Супер беше, али never again.
Топ е пошо е со купечки сос, тој мојот кога му го додадов cornstarch се напрај ко мрсул.Топ е
ПО ТОЈ РЕЦЕПТ ГО ПРАВЕВ!!!Оти не рече ќе ти пратев од Панда експрес.
Како го додаде?In powder?cornstarch
Како го додаде?In powder?
3tea spoons starch,на 1 литар icewather,и се додава постепенно,не наеднаш,за да не стане ко мрсул.Разни нишеста дејствуваат по различно,затоа на око добавиваш,а не по рецепт.Да, го растворив во малце вода и го додадов на сосот. Сосот се направи буквално ко мрсул.
Нишесте ете го зборот, вчера не ни текнуваше со маж ми, ко австралјанци се каравме дома, ТИ РЕКОВ КОРНСТАРЧ да ставиш3tea spoons starch,на 1 литар icewather,и се додава постепенно,не наеднаш,за да не стане ко мрсул.Разни нишеста дејствуваат по различно,затоа на око добавиваш,а не по рецепт.