Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Само јас ли сум со dirty mind тука, или и некој друг гледа тоа што го гледам?
why dirty minded? not all, lol istoto mi go kazha i mojava druga polovina ...eh shto li si mislat trudnicive lol

why dirty minded? not all, lol istoto mi go kazha i mojava druga polovina ...eh shto li si mislat trudnicive lol
Не знам за жена ти, ама кога некој би ми ја сервирал порцијава, одма би почнала да симулирам кунилингус. :icon_lol:

Не знам за жена ти, ама кога некој би ми ја сервирал порцијава, одма би почнала да симулирам кунилингус. :icon_lol:
ti si bila so very dirty-minded indeed! Luv'it!! lol ajde da ne sme off topic i postiraj shto si prigotvila za ruchek vechera

@shutrak sto e toa trakaranci? Google translate ne go saka zborot ? Inache ova lukot ti e dobra idea za social distancing hehe
Your search - trakaranci meaning - did not match any documents.
,,, greshka vo pishuvanjeto_ trakatanci_sporedni raboti shto se upotrebuvaat,,,vo konkretniov sluchaj toa se dodatoci kako kurkuma , crn biber , kari , triena sol,,,
,,,znachi termin shto se upotrebuva za da ne nabrojuvash se poedinechno
,,,koren na zborot e _trakoti_tropa_chuka_ kako vo detska tropalka neli gi ima onie nekolku na broj sitni raboti shto proizveduvaat tropanje_trakotanje,,,povekje na broj i razlichni no so eden zbor kazhani,,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom