blue ladybug
Фанг ловер
Само една информација до тебе... НЕ СУМ СКОПЈАНКА! Фала богу шо не сум!Gi spobudale skopjankive
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само една информација до тебе... НЕ СУМ СКОПЈАНКА! Фала богу шо не сум!Gi spobudale skopjankive
znaci Laki ni cela MK gi spobudaleСамо една информација до тебе... НЕ СУМ СКОПЈАНКА! Фала богу шо не сум!
Еве у бардовци нема место веќеznaci Laki ni cela MK gi spobudale
pa zatoa nova neli otvorija bolnicaЕве у бардовци нема место веќе![]()
pa zatoa nova neli otvorija bolnicaЕве у бардовци нема место веќе![]()
Не е само да земеш трактор, туку требе да го возеш со стил.. Бела чорапа и влечка... Спасе не за џабе јаде трици дека сам сељак...
![]()
Само една информација до тебе... НЕ СУМ СКОПЈАНКА! Фала богу шо не сум!
Види сега... Јас сам сељак со стандард.. Имам пари наместо да крпам влечки, секоја сезона нови да си купувам...Мислам дека со Чик Куманово влечка повеќе ќе беше доловен моментот, и тоа онаква закрпена со жица на средина![]()
Баеги време ги носеех... Тава беше пред ерата на војводската брада... само зулуфи...Тета, какви зулуфи имаш! Прав Елвис!
Момите од Скопје не се мирисат со момите шо не са од Скопје... Common knowledge.Зашто фала богу? Што им фали на Скопјанките?
не примаат секакви во новатаpa zatoa nova neli otvorija bolnica
--- надополнето: 25 април 2013 во 16:45 ---
pa zatoa nova neli otvorija bolnica
--- надополнето: 25 април 2013 во 16:51 ---
Лаки не можам од тебе девојка да договорам ,Luki Junior
hahahh ,toa neznam kakvi primaat ili ne primaatне примаат секакви во новата![]()
Ако сакаш да освоиш девојка, однеси ја на кафе кога твоите се дома и со татко ти зборувај српски.
Широки рамена викаш а ....Стајлингот,лицето,рамењата
На онака умерено широки рамења се воодушевувам бе.
Ме воодушевува и случајно сретнати погледи кои се подзапираат после ноншалантното секундарно тргање дур да сватиш што ти поминало низ видикот.И ова е физичко воодушевување нели?![]()
Ако мислиш дека таму ке ја најдеш суштината на животот.Широки рамена викаш а ....Ова широки рамена подразбираш било какви или убо напраени билдерски. Ако се вториве да се нудам
![]()
Велиш таму лежи суштината на животот, долго време се мачам да ја најдам али досега слабо некако се некако на погрешно место ја барам.Ако мислиш дека таму ке ја најдеш суштината на животот.![]()