Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
да го сменам полот да видам како ви е вам машките....и она од псајти...да трчам гола по летен дожд...ммммм....

Да поставам темпирана бомба во факултетот и да видам како ќе експлодира. :pos:

Сакам да се возам со авион, но нема никогаш од преголем страв.
Да се возам на преголем и пребрз мотор, но нема никогаш од преголем страв исто.
Незнам што уште, но што и да е, најверојатно не би го направила само поради страв ... незнам некоја друга причина која би ме спречила да направам нешто што сакам.:toe:

Да трчам гол среде плоштад, да го убијам Боки 13-ка, да скокнам од 12 кат, да се капам во езеро при температура од -25 степени

Da ubijam coek.. A bas sakam da vidam kakov e filingot oci vo oci so nekoj.. Vadis pistol.. Edno PAU i ovoj paga na zemja i ti osekas u eden moment i sreka so konecno si se oslobodil od nego.. No i griza na sovest i strav.. WOW kakov filing.. Ama pa ne e moralno.. Da ubijam coek samo da vidam kakof e filingot?.. nUeee. Coveckiot zivot vredi pojse od toj filing.. Taka da.. UZIVAM :D A i plus ne mi se ide u zatvor :P

Nikogas ne veli nikogas...

Ima pravo Dark Angel- nikogas ne veli nikogas, no mislam deka nikogas nema da se osmelam da skokam bange :toe:

Да се фрлам од кровот горе на есм

Влатко_Русин напиша:
Да трчам гол среде плоштад, да го убијам Боки 13-ка, да скокнам од 12 кат, да се капам во езеро при температура од -25 степени

Toa нема да биде капење,туку смрт за 7-8 секунди,ако успееш толку да издржиш.......

Никогаш нема да скокам банџи страв ми е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom