Што е најдоброто / најлошото што може да ви се случи токму сега?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
najdobro e da bidam so edna licnost a najloso sto moze da mi se desi e da mi se prispie a sakam da gledam komedija :vozbud:

Најдоброто
да си најдам 3.000 ден

Најлошото
Албанците да ја превземат Моша

ЛоЛ тоа

најлошото ми се случи а тоа е лошото време заради кое не излегов на кафе и си останав дома....најдоброто би било ако искочам бар вечер:helou::pos2:

pa najdobroto e da me povika edna licnost a da najlosoto e da ne se sluci toa da ne me povika

Најдоброто, да сака да ме види и да ми прости, ама не верувам дека за брзо време би се случило тоа, е тоа е најлошото :nesum:

во моментов најдобро би било девојка ми да дојде и да ми напраи нешо да јадам зш ме фатила една мрза не ми се станува од пред компјутер а гладен сум.а најлошо нешо најверојатно ќе биде ако на татко ми му се спојат жици и му текне да ми даде помалце кеш за на одмор.:nesum:

najdobro- da dobijam ferari za 15tiot b-day.. iako neznam da vozam:pos2::pos2::pos2::pos2:, a najloso paaaa da treba da ostanam doma t.e da ne izlezam za da ne bide sestrami sama doma:nesvest::nesvest:

Најлошото: Да ме фати пролив, да нема шоља у близина, да сум на ливада со коприви....

Најдобро: Да ми падне од ведро небо куфер со многу пари...или така нешо
Најлошо: Да ме упуцаат со снајпер у прст додека си го чепкам носот

Најдобро: Да ми падне од ведро небо куфер со многу пари...или така нешо
Најлошо: Да ме упуцаат со снајпер у прст додека си го чепкам носот
:pos2:
Море полошо е да те упуцаат у дланка доека дркаш :tapp:

најдобро да си дојди од одмор а најлошо да ми цркни пц то и да не можам да прам муабет со личноста шо треба да си дојди

Хју Хефнер да ме земе кај него во плебој меншн на 2-месечен одмор со зајачиците.:love1:

Најдоброто: Да ми дојде згодна девојка дома со комбиниран со сланина од 7ца.
Најлошото: Да не сум дома кога ќе дојде.

najdobro :
da sum na odmor sea

najloso:
da raskinam so deckoto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom