Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...plemeto nase e pirej i ne go nisti ni edna vojska.Ama ti kolku sakas koskaj ja,korni ja,kubi ja,taa pak ne umira.Samo malku da se dopre do zemjata i pak ke se fati,ke ozivi ke potera.Nisto ne ja nisti taa treva...
гаро си чул за пестицидиЗа жал, сепак сме само бесполезна трева, плевел, троскот, пиреј....!
Македонец-напатена душа секогаш му е извршувана неправда од други посилни од него,вечно се жали,слабо се труди ама во тешки моменти знае да биде човек и да помогне. :wink:
МАКЕДОНЕЦ СИ КОГА КАВАЛ КЕ ТИ ЈА РАСПАРА ДУШАТА
КОГА ЗУРЛА КЕ ТИ ГО РАСКИНЕ СРЦЕТО
КОГА СЕКОЕ ВЛАКНО НА КОЖАТА КЕ ТИ СЕ НАЕЖИ КОГА КЕ ВИДИШ 16 КРАКО СОНЦЕ
КОГА ДО КОСКА КЕ ТЕ ЗАБОЛИ КОГА КЕ СЛУШНЕШ КАКО ТЕ НАРЕКУВААТ ФИРОМ
КОГА НЕМАШ НИ ЗА ЛЕБ А ЈА САКАШ МАКЕДОНИЈА
БЕЗ РАЗЛИКА НА СЕ
КОГА ГИ МРАЗИШ
СРБИЈА
АЛБАНИЈА
БУГАРИЈА
ГРЦИЈА
КОГА СЕ ПРАВИШ ДА ЈА ОДБРАНИШ СВОЈАТА РОДНА МАЈКА
РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
зошто глуп опинок? можеби опинок си ти кој не ја сака својата земја.Можеше место постов да напишеш “Македонец си, коа си глуп опинок“![]()
зошто глуп опинок? можеби опинок си ти кој не ја сака својата земја.
ц ц ц од вакви како тебе ни се распага македонија!!!
хаха така ти мислиш дека ти си продадена душа. лол и за каков бизнис збориш? со грција која не не признава? со албанија? србија ,бугарија? оф море момче те жалам....Дечки ало 21 век е...патриотите твореа во 19ти
А да се мразиме, во денешно време кога едни од други зависиме од бизнис и пари, не е пожелно...војни и омраза по племиња во африка или во минатото...
Инаку секој Македонец е продадена душа, факт е дека сите би го продале г'зот за подобар живот и иднина од оваа, на страна патетичното "супер ми е"
Пријатен ден
- Кога си крстен дури после 1993 година.