Што бидна со случајот на Бучко?

Член од
1 февруари 2007
Мислења
92
Поени од реакции
9
Ми текна баш. Се дигна галама, го обвинија за проневера и сега молк. Што испадна, до каде е судењето? Колку време пројде и ништо. Се ќути и се молчи. Судскиот процес се развлече до бескрај.

Што мислите, го држат во рака да не лае многу во иднина и затоа го одолговлекуваат судењето, затоа што имаат докази за да го спикаат, или е невин, па не му можат ништо?

Интересно нели?

Ne smeat da go sudat za da ne izdade nekoi tajni od toa kako kradela druzinata na BC a ima vmesano garant i nekoj od BMPO,kaj nas gi sudat samo tie sto ukrale edna pasteta za da preziveat a tie voskarite od vladata se zastiteni za vek i vekov...:salut:

Ми текна баш. Се дигна галама, го обвинија за проневера и сега молк. Што испадна, до каде е судењето? Колку време пројде и ништо. Се ќути и се молчи. Судскиот процес се развлече до бескрај.

Што мислите, го држат во рака да не лае многу во иднина и затоа го одолговлекуваат судењето, затоа што имаат докази за да го спикаат, или е невин, па не му можат ништо?

Интересно нели?
so bucko nisto ne bidna,dzabe se krena fama kradel ova ona. i ke si ostane toa za toa,bez zavrsnica,kako i mnogu drugi kriminalni slucai kaj nas..
Zaklucok: SUDSTVOTO E PARTIZIRANO
i sto i ako go osudat,koga B.C. utre odma ke go pomiluva ebati drzavata,so takvi olosi:lazgo:

Интересно нели?
Невин е .......како вилеров гоблен...:) .Ке го дупнеле во уше , ама немале толкава менѓуша во моментот .

Што бидна со случајот на Бучко?
Абе сега Бучко не е интересен,сега е у мода да се кења за секое појавување на Груевски во јавност колку е човекот популист и како Бранко ќе не спси од целава оваа ситуација:tapp::tapp:

Ќе има дете бе 4то,ја следи доследно политикава на владата каде некогаш беше премиер.:toe:

Абе сега Бучко не е интересен,сега е у мода да се кења за секое појавување на Груевски во јавност колку е човекот популист и како Бранко ќе не спси од целава оваа ситуација:tapp::tapp:

Кој ќе гласа октоподот повторно да го доведе на власт во МК..и да се покае ...ќе му биде доцна.
А се помалку ги има..барем се сосема незабележителни и се прикриваат по форумите.
:salut:

Lav, a be nesto si cul za spam??
Pocna da nalikuvas na Nacka....epten!
I NA PANA ROBIJASOT!

Aj, nemoj na sekoja tema kolku da se brois.

Море доста за Бучко. Тој со неговата ценета тимба и малку-то мозок во неа сега ќе се појави од никаде и ќе не однесе директно во ЕУ и во НАТО. Таков политичар и интелект како него не се раѓа.:pos2::pos2::pos2::baeh::baeh:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom