Што би направиле да сте градоначалник на вашиот град?

• Креатор на темата Креатор на темата asdshbh
  • Време на започнување Време на започнување

со сето напишано дали би ми ја дале вашата доверба

• да

Гласови: 11 33,3%
  • не

Гласови: 22 66,7%

• Вкупно гласачи
    33
  • Гласањето е завршено на .
Кога би бил градоначалник на мојот град Охрид, на сите овие намќори, намуртени и нон стоп изнервирани фаци би им давал секое сабалје по едно џоинтче, безплатно секако. Не е можно, млади убај деца а нон стоп нафурани, нервозни, смеење никогаш.

Ебати градот, 90% се вакви, едвај да најш саглам чоек да напрајш лабав муабет и да се насмејш ко шо требит :D

Кога би бил градоначалник на мојот град Охрид, на сите овие намќори, намуртени и нон стоп изнервирани фаци би им давал секое сабалје по едно џоинтче, безплатно секако. Не е можно, млади убај деца а нон стоп нафурани, нервозни, смеење никогаш.

Ебати градот, 90% се вакви, едвај да најш саглам чоек да напрајш лабав муабет и да се насмејш ко шо требит :D
Под услов ак се џоинтите од на тезга. Онде во пазарон кај Батакон да си ги земвет со траен налог издаен:D

Не ми е јасно како и зашто ја исчитав цела тема. :facepalm:

Не ми е јасно како и зашто ја исчитав цела тема. :facepalm:
Се кладам дек покорисна и поедукативна тема во живот немаш прочитано, во најмала рака битно и ти ја знајш Сања:D

Се кладам дек покорисна и поедукативна тема во живот немаш прочитано, во најмала рака битно и ти ја знајш Сања:D

Може не ја знам Сања, ама научив дека има изузетно глупави деца на форумот:D.

Asdshbk go znam od viduvajne mnogu dignat tip samo сања што гледа во него дали пари или.
Па нели гледаш началниче на Прилеп ке биде, секако дека пари во него ке има :icon_lol: И се чудиш што во него гледала

Ќе му ја дрпнам Сања тој со прстот во уста ќе остане
нели ти реков дека сите сме и фрлиле мерак на Сања :D Ти дрпни му ја ние ќе ја драпаме :sekcza:

Колку за ваша информација сега не одам со Сања сега одам со Оли Настеска

Кога одиш, пази да не паднеш.

И дај презиме од тебе, вака не е интересно.

Да бев градоначалник на мојот град до палмите ќе посеев море.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom