Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Ubavinata mi odbrala ... karaktero ke go smenam so vreme :pos:
Еј браво, извини да прашам тебе бисерка да не те викаат по дома и низ мало ?
Карактер ке мењала ејгиди,а замисли тој со убавината така убаво се преебе па не личи на човек,тогаш што следува ? барање на следниот со убавина на кого ке му мењаш карактер ?
Додека не ти налета некој тебе да ти го смени личниот опис:pos:

Ај ај, карактер па карактер.

Каков сака карактер нека има, ако е коњ-грда, нормално дека никој нема ни да се потруди да и го провери карактерот.

Јас бирам златна средина.

Ај ај, карактер па карактер.

Каков сака карактер нека има, ако е коњ-грда, нормално дека никој нема ни да се потруди да и го провери карактерот.

Јас бирам златна средина.

Во потполност се согласувам со тебе :)

Еј браво, извини да прашам тебе бисерка да не те викаат по дома и низ мало ?
Карактер ке мењала ејгиди,а замисли тој со убавината така убаво се преебе па не личи на човек,тогаш што следува ? барање на следниот со убавина на кого ке му мењаш карактер ?
Додека не ти налета некој тебе да ти го смени личниот опис:pos:

Okej. Mie gajle sho mislish ti :) Inache sama ziveam nema koj da mi vika neshto,a tuka nema neshto kao "malo" sho si vikate vie.
Ke baram be coek po coek sho e ubav bre i ke mu menjam karakte :)) I sho mi mozish ti be ? Nishto osven tuka da probash da me navreduvash so glupi komentari ko ne svakjash shali :)

оуф интересна тема .
Епа и Селена Гомез да ја имам ако биде инатчија како магаре пред мост џабе ми е .
Да имаш убавица а да и биде карактерот лош е исто како јаболко однадвор убаво а внатре црвливо ,т.е не може да се јаде и ке го фрлите -не вреди .

оуф интересна тема .
Епа и Селена Гомез да ја имам ако биде инатчија како магаре пред мост џабе ми е .
Да имаш убавица а да и биде карактерот лош е исто како јаболко однадвор убаво а внатре црвливо ,т.е не може да се јаде и ке го фрлите -не вреди .

Селена Гомез? Ајде можеш ти подобро, не е мала таа?

од двете по исто ..али повеке ме влече карактерот ..нејкам некоја со магарешки инает..

Кога би одговорила дека ми е побитен карактерот би излажала.
Кога би одговорила дека убавината ми е побитна не сум сигурна дека ми е одговор на место.
Вистинскиот одговор ми е дека битна е онаа нишка на привлечност, харизма, хемија, она нешто кое ќе направи да одлепиш за тој човек, а тоа не значи дека тој мора да е најубав, најдобар.

Карактер? It's not like I am going to marry her... :cool:

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Би сакал да бев плиток и да можев да бирам убавина, само убавина...

Немаше да морам да се соочувам со љубов, со пријателство, со чувството на единство и совршена идентификација...

Се прашувам...................дали сум проколнат или благословен што ја сретнав најсјајната ѕвезда во моето небо. Што чувствувам, што сум роб на моите чувства, што животот престанува да има смисла кога таа величествена средба еднаш ќе мора да згасне......:sick:

P.S. Be careful what you wish for, it might come true

P.P.S. Патетично ха? Е јебига...

А и карактер и убавина, шо викате?

ПС. Кога морам да бирам .. убавина.

Убавина , карактер ..... yeah :pos:онака i don't give a fuck

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom