Што би избрале, карактер или убавина?

• Креатор на темата Креатор на темата Ljupco
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално малце убавина и слатка да биде пред се..А карактерот најбитен нормално.

Убавина, тоа би избрал како и сите, не сум луд јас не се ебам со карактерот.

Море карактерот може да се креира(си има одредени мерки). Ќе си избереш убавина и после си креираш...лепота :)

Море карактерот може да се креира(си има одредени мерки). Ќе си избереш убавина и после си креираш...лепота :)
Па така де, карктерот се гради постепено може и лоботомија малце ако си приморан :)
А убавината ти е од раѓање јебига хаха

пред се првин се гледа дали е симпатична па после карактерот не можеш да видиш каков карактер тоа е внатрешна особина , а изгледот е надворешна и затоа мислам дека на прв поглед е изгледот

важен е карактерот но од некоја страна важна е и убавината бидејќки не е исто сега да видиш една екстра убава девојка и некоја....али ипак јас се одлучувам за карактерот како прва работа која требе да го поседува мојата девојка.Поздрав
--- надополнето: Jul 5, 2011 3:41 PM ---
важен е карактерот но од некоја страна важна е и убавината бидејќки не е исто сега да видиш една екстра убава девојка и некоја....али ипак јас се одлучувам за карактерот како прва работа која требе да го поседува мојата девојка.Поздрав

Лепота привлекува, карактер задржува.
Ко ќе видам девојка прво нешто што можам да го приметам сигурно не е карактерот.... -.-
Не можат едно без друго двете работи.

За долга врска карактер, за нешто неозбилно убавина.

Ако се рекло карактер немора да биде гроб.:p.Најубава фрмула е до негде да е симпатична слаткаа, значи не барамее Манекенки фотомодели туку да личи на нешто,а најважното е карактерот да биде човек пред сее.

Од едното не се живее,мора и од двете по малце! Ако е за кратко ке одберам убавина,али ако е за долго ке мора и од другото!

За кратка врска нормално дека убавината ќе одигра поголема улога, а ако е за подолга врска дефинитивно би пробал да изберам по малку и од едното и од другото :).

секој втор пост гледам карактер карактер карактер... е ај да ве прашам ако ви дојде некој/а фаца аквариум а карактер одличен шо ке напраите? ке прифатите? нормално не и ај сеа некојте нема не ми е битно тоа едно друго зашо да се најдете у таква ситуација СИГУРНО ке реагирате поинаку. еве мене ми е битно да има карактер девојката ама дај бре човече нека биде и малку убава - сосема нормално е тоа да го посака било кој човек на планетава. така да ке гледам некако да ги усогласам карактерот и убавината пред се. а ако мора само едно да се избере онда НИЕДНО.. зашо не иде да имаш глупа девојка а да е убава или па да има карактер бомба а фацата крш да и биде.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom