Што ако ви се налути паторот?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
хахахахахах :pos2: вакво исто пајче ме сретна во Зоолошка пред неколку години..и памтам дека зборев на мобилен и ми се најде на патот,застана пред мене и не сакаше да се тргне :pos2: :pos2: Го гледав пола саат и се смеев...На крајот само го заобиколив :)

Едит: паторов ме потсеќа на рекламата FERVEX полесно се брише.

Рекламата е супер, само... за Перфекс се работи, тоалетна, убаа, мека, бела, трослојна :)))) Фервекс не го рекламираат многу - доволно купуван е и без реклама. Тоа е она чудното прашкасто средство со вкус на портокал шо се раствара во вода и содржи петсто лекови, споени во еден, и лечи грип за една ноќ.

Проштавајте за офтопиков, ама ме изнасмеа побркувањево на имињава...

Би ја земал пушката на дедоми и БУМ...

Хаахаха, не му е денот на паторов :D

duck.jpg
Паткава од Пекинг да не е ??:nesum:
Де нека провери некој:vozbud:

Ако ми се налути паторот ќе го кажам на тетка Паторка, затоа што ми се лути без причина. Навистина нема смисла, па што се замислува тој, лани кога јас требаше да му се налутам бидејќи цело одделение му се налути не, јас не му се налутив. Си реков нема смисла, ајде да не се чуствува незгодно, а сега? види го ти него ќе ми се лути еј...:salut:

Ке и речам дека има убаво Носе! И културно ке си се завтрам

...ke ja viknam madamme leandritta, da go vospita:pos2:

Паторот не му се лути само на Чак Норис...
А ако ми се налути паторот ќе го треснам со нешто па ќе направе турнеја низ мојте орграни за варење

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom