Што ако вашиот партнер/ка има различен вкус за музика или начин на живеење од вашиот?

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Како тоа ШТО АКО ? Па ваљда ја ке се запознаам со неа пред да стапиме во врска.. како и да е, ако го има она според моите чуства и критериуми нека е што сака.

Хммм... па изгледа би било топ уште ако ги сака ГНР(нема металец кој не ги сака) све ќе ни биде розово :)

Никогаш не би се фатил со таква девојка,од две прости причини:Не ме привлекуваат таквите девојки и не се движам во такви кругови па да се фатам со таква.Без лутиш ако некоја металка се најде во постов,али истото би било кога таква би се фатила со тип ко Џастин,значи не е изводливо:smir:

Убоо би било тоа не би требало никого да смета,Кој како сака и шо сака нека слуша.Со партнерот и турбо фолкерка да е би се слагал убоо.Заеби музика има други работе со партнерот неповрзани со музика.:pos2:

Ja iam merak na metalci mnogu, ali oni nemaat merak na mene :( too fancy sum za niv, ke gi remetat posle deka fatile fancy cura. A ne staam crna obleka i crna shminka ni pod razno.

Ja iam merak na metalci mnogu, ali oni nemaat merak na mene :( too fancy sum za niv, ke gi remetat posle deka fatile fancy cura. A ne staam crna obleka i crna shminka ni pod razno.

Па кој рече дека ако си металка треба да носиш црно и да ставаш црна шминка ?

Неможе да биде ,ако не го изберам.

Партнерот не е нешто што го добиваме на поклон кога ќе се родиме па да незнаеме што да правиме со него ако не ни одоговара,туку е избор кој ќе биде компатабилен со нас,а тој избор не се сведува само на музиката.

Иако наутро несакам да ме буди со метал и навечер несакам да покрива додека во позадина свири нешто на кои моите уши неможат едноставно да се привикнат,но затоа постои компромис и слушалки :vozbud:.

Нема врска.
Стварно сакам превоспитување.

Не можам веќе да ги поднесам тоа металчиштата со коси, дрогираши сите, црно носат, секти....

А, ја сум еден од нив.
Епа, доста е веќе.

Нема врска.
Стварно сакам преиспитување.

Не можам веќе да ги поднесам тоа металчиштата со коси, дрогираши сите, црно носат, секти....

А, ја сум еден од нив.
Епа, доста е веќе.

И на крај од кога ќе ве завлече по лошиот пат, ќе ве откачи бидејќи се дрогирате, носите единствено црна боја, одите по секти, а вие сте почнале само заради него :(

И на крај од кога ќе ве завлече по лошиот пат, ќе ве откачи бидејќи се дрогирате, носите единствено црна боја, одите по секти, а вие сте почнале само заради него :(

Пример за лабилен карактер.
Не сум ја виновен.

Да, тотално не е во ред да се осудува.
И што ако е металец/ка?
Кој има право да те осуди или спречи да си ја слушаш музиката само заради неговиот/нејзиниот ограничен ум?

Нема врска.
Стварно сакам превоспитување.

А, ја сум еден од нив.
Епа, доста е веќе.

ако е металец тоа не значи дека се дрогира:nenene::nerv:

Аааам...металец е дечкото,можда го знае тоа,нели:)...
зборам од лично искуство:)
ако да си металец значи да се дрогираш....незнаев дека сум дрогираш?!?:toe: а и цело мое друштво :nenene:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom