Shqip1.net

• Креатор на темата Креатор на темата elmo.a
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 април 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
Што мислите за најдобрата албанска интернет страница во македониа www.shqip1.net ?

ни треба ваша помош ! :helou:

Оф топик: шкип1.нет, ќе останам без коментар за името. :smir:

Он топик: јес јес, добра е. Солиден минимален дизајн, добра структура, јасност, прегледност.
Има една грешка во дефинијата на документот со мета таговиде. 1252 е кириличен чар сет, xml дефиницијата е во sq :) јазик. Второто го надвладува првото сепак, ама можат да се појават нејаснотии.
Добра категоризација (ми лајки eros!), уште подобра распределба на написите.

Во стил на Hancock: Good job!

Прво мислам дека темава е реклама за страницата.
А тоа дали е добра, Не знам, нема МК-Македонска верзија и не можам ништо да разберам. Како што на македонските страни има шкиптарска подршка треба и ма вашите да има македионска подршка.

Како што разбрав од лугето изразот шкиптар не е навредлив воопшто
значи албанец или шкиптар или шчиптар е исто

класична копија на index.hr( буквално све е исто).....споредете сами..жалосно што нема инвентивност кај луѓето

Ист класична копија на index.hr

Уште да ја имаа функционалноста на сајтот од index.hr...вака ми гледа како фиќо во каросерија од ферари

Дизајнот како дизајн горе долу е ок. Само незнам зошто е активна темава сеуште кога страната нема македонска верзија. Можам да ви најдам 1000001 вакви и слични страни на арапски да ги одценуваме.... кога не разбираме (барем повеќето) што се содржините во неа (можеби страната е за превземање порничи :vozbud: или организирање погреби) неможе да се даде комплетна оценка.

Дизајнот како дизајн горе долу е ок. Само незнам зошто е активна темава сеуште кога страната нема македонска верзија. Можам да ви најдам 1000001 вакви и слични страни на арапски да ги одценуваме.... кога не разбираме (барем повеќето) што се содржините во неа (можеби страната е за превземање порничи :vozbud: или организирање погреби) неможе да се даде комплетна оценка.

не те разбирам зошто толку те смети, темата дека е активна ??? :helou:

Samo makedonci li ima vo kajgana, arapski korisnici kolku sto znam nema vo kajgana. Deckoto mnogu jasno prasa i barase vase mislenje, sto mislite za taa strana, ovoj del vo kajgana kolku sto znaeme e za Интернет и мрежи , ako sakas da si repliciras za politicki etnicki celi togas toa mozes da go storis na temite kade se diskutira za politika.

On:
Jas mislam deka stranata vaka na prv pogled e super, dizajnot i te kako mi se dopaga, redovno ja posetuvam, no mislam deka treba poveke da rabotite da stavate sto poveke vesti, noviteti, interesni raboti. Potoa mislam deka eden del od ova strana veke dolgo vreme ne se dopolnuva so novi informacii, veke dolgo vreme stojat nekoi stari raboti.:smir:

а за вас кој е добар ??? освен кајгана сите други се на бесплатни скрипти .

Stom spomna skripta, ke mozes li da mi ispratis link od ova vasa skripta kade mozam da ja prezemam samo da ja testiram mozes da mi ispratis vo PM, pozdrav brate ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom