Шопска или таратор?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да одберам,зависи ус што и зависи од расположение

И двете ми прават ќеиф ама шопската повеќе :zlo:

Зависи за у која пригода т.е. со кое јадење или пиење ќе се комбинира салатата. Шопската е добра на пример за со ракија така да те освежи, а таратурот е добар кога има многу суво јадење скара или слично во летен период кога е жешко исто така за да те освежи. А ги правам зависи од расположение

Шопска, дефинитивно, со ракија како оди, лиги ми потекоа

Шопска Шопска Шопска!!!(ама со маслиново масло обавезно) на сФе иде и за мезење и заситува и освежува 5ка е. порано бев љубител на таратур ама сега не ми се бендисва(допаѓа) толку некако масен ми е мора со милера/павлака значи да го прават!!!Шит!!!

Сите салати ги сакам,ама кога морам да бирам,таратур...со лукче и малце маслиново масленце.

шопска без кромид.

Lady mnogu interesna tema ama iskreno da ti kazam ne znam so bi odbral zs i ednoto i drugoto e mnogu vkusno

Mlad_man напиша:
Lady mnogu interesna tema ama iskreno da ti kazam ne znam so bi odbral zs i ednoto i drugoto e mnogu vkusno
Е така!:)

Ги јадам и двете. Шопска со секакво месо на скара, ми го праи ќефот...а таратур посебно во ептен жешки периоди во комбинација со риба е вистинско уживање :)

Mene poise mi ide na sopska iako mi se svigaat i dvete!

Па таратурот го сакам повеќе.А во основа не ги јадам многу само во посебни прилики.Затоа пред некој ден се бунев дома зашто почесто не прават таратур или шопска.

pa i dvete gi jadam ama i zavisi od toa kako sum raspolozen i so mi se pie

i dvete se dobri no poise shopska so rakiice top

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom