Шок! Шок! Шок! [Кајгана готвач+] Натпревар за 1 мај: најдобра скара! :D

  • Креатор на темата Креатор на темата shumecha.tableta
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако збораме за офтопик пола постови се офтопик па незабележав дека и другите ги избриша.
И не ја исмевав туку реков дека ми е чудно.. Зошто би се мачел да правам нешто кое само личи на скара или ражнич а нема допирна точка со нормална скара освен можеби стапчињата . Што е поентата во тоа? Додуша ваше право со што ја правите скарата но немој да ми го скратуваш и моето право да ви се чудам на постапките.
Мислам дека тоа е доволно фер.
П.С
Слика од мојата скара нема пошто повеќе бев сконцентриран на правењето и на јадењето отколку да земам и да ја сликам. Јбг незнаев дека ке има и ваква тема.
За вгодина ете ке памтам.
Затоа и реков доста е со оф, зошто претходните постови ( од кои и твоите ) се за да живне темата, ете ќе се охрабри и некој плус да сподели како уживал денес. Се затупе темата и фер е да се престане со оф нели? Се има граница, штета што брзо се прекорачи.
 
Затоа и реков доста е со оф, зошто претходните постови ( од кои и твоите ) се за да живне темата, ете ќе се охрабри и некој плус да сподели како уживал денес. Се затупе темата и фер е да се престане со оф нели? Се има граница, штета што брзо се прекорачи.
Во право си , немам ништо против нити гледам проблем ако некој ја сликал скарата да ја сподели тука. Ете за жал можеби јас сум старомоден и немам навика нити да сликам уште помлаце да објавувам слики од јадење, но ете да речеме дека ако ја сликав таа би изгледала како една сосем нормална просечна скара( од месо ). Значи парчиња месо претежно свинско дел од кој набодени на стапчиња кои се наредени на решетката од скарата. Чисто информативно немав мелено. По некоја пиперка онака да се потпечи , малце нафора и пиво покрај скарата за да се ладиме ние кои бевме задолжени за истата. Значи како што реков просечна нормална скара која верувам ја правеа и најголем дел од излетниците, секако со мали варијации на составот на месото.
 
A cekaj... moze sekakva skara da staemo? :D
 
Месо... какво било. :D
Ништо тогај. Сите на излети вамо тамо ја само дома седам и роденден на сестра ми славам :D Мислев да стаем тортата :D Имаше месо на неа Прасиња од фондант :D
 
Скапав 2 дена на скарата, не ми текна една слика да напраам ебати глупакот што сум. :facepalm:
 
@Peja989 Брао ре Неџат, е ова е домаќински напраено во меѓу време и да си делкаш ракииче, абе си го имаш редот ти, а чим си го имат редот некој тогај го поштовам. Коа да дојдам ре да фрљиме еден комат со праз во фурнава:D
 
Повелeте :icon_lol: Првите две се од 30ти април а последната од први мај дури на крај ми текна да сликам кога веќе ребрата и останатото беа готови..:toe:
11173473_10205574784187158_1160503362_n.jpg

11186308_10205574784747172_1096191040_n.jpg

11198928_10205574784707171_395878548_n.jpg
 
Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom