Шо кур сакаат комуњариве?

• Креатор на темата Креатор на темата Svetovid
  • Време на започнување Време на започнување

Svetovid

Триглав
Член од
26 февруари 2006
Мислења
868
Поени од реакции
44
Не стварно дај да расчистиме шо кур сакаат комуњариве више? Сите фабрики/фирми ги грабнаа, сите медиуми се нивни, енџио-ата...пак нивни! Се вработуваат во државна администрација ко луди, а нарочито кога се шугине од вемеро на власт. Мене стварно не ми е јасно шо поише сакаат? Да не сакаат право на "Prima Nocta" ебаве шугите комуњарски?

За тие што ги збориш не се комуњари туку Олигарси,комунизам ти е нешто сосем друго

За тие што ги збориш не се комуњари туку Олигарси,комунизам ти е нешто сосем друго
Ха, имаш право. Всушност јас многу одамна открив дека по МНОГУ прашања, особено економски, ЈАС СУМ СОЦИЈАЛИСТ! Исто ко Барак! Фала ти на дополнението. Еве да се исправам. ШО КУР ПОИШЕ САКААТ ОЛИГАРСИТЕ И НИВНИТЕ ПРИСЛУЖНИЦИ? Стварно сакам да ми кажат искрено па да видиме на шо сме. Во состојба сме да ги задоволиме, или не?!

Не стварно дај да расчистиме шо кур сакаат комуњариве више? Сите фабрики/фирми ги грабнаа, сите медиуми се нивни, енџио-ата...пак нивни! Се вработуваат во државна администрација ко луди, а нарочито кога се шугине од вемеро на власт. Мене стварно не ми е јасно шо поише сакаат? Да не сакаат право на "Prima Nocta" ебаве шугите комуњарски?
TI SI TOTALNO ODLEPENA PARITSKA POMORANDZA!!!!

TI SI TOTALNO ODLEPENA PARITSKA POMORANDZA!!!!
Мислиш? Дали би сакал да ми се спротивставиш конкретно на некое тврдење? Дали можеби погрешив во некое од тврдењата? Те молам побиј ме со конкретен став! Јас тврдам дека вемеро вработува есдеесовски деца! Сеуште немаат отворено ни еден случај за криминална приватизација. “Фабрика“та непречено си работи... Дај ТЕ МОЛАМ побиј ме, ако за бога знаеш!

Ха, имаш право. Всушност јас многу одамна открив дека по МНОГУ прашања, особено економски, ЈАС СУМ СОЦИЈАЛИСТ! Исто ко Барак! Фала ти на дополнението. Еве да се исправам. ШО КУР ПОИШЕ САКААТ ОЛИГАРСИТЕ И НИВНИТЕ ПРИСЛУЖНИЦИ? Стварно сакам да ми кажат искрено па да видиме на шо сме. Во состојба сме да ги задоволиме, или не?!

Podolg...Svetovide..podolg, mali im sa... :)

He,he......Herr Dreikopfen.....willkommen zu unserer sozialistischen Gruppe :)

Branko20Crvenkovski7.jpg

Crvenkovski10.jpg

Gligor20Taskovic202.jpg

Ljubco20Georgievski1.jpg

Мал колаж :tv:

Dobro be po koj pat da se kaze:)VMROsekogas dobiva izbori narodot gi glasa, sekogas na vlast arno ama VMRO neznae da prakticira vlast:)toa e problem so VMRO .za VMRO site se makedonci i treba parce leb da jadat, dodeka SDSM kete gazi gazi dodeka nete unisti .semkata komunjraska daim se sotre.:tapp:

Dobro be po koj pat da se kaze:)VMROsekogas dobiva izbori narodot gi glasa, sekogas na vlast arno ama VMRO neznae da prakticira vlast:)toa e problem so VMRO .za VMRO site se makedonci i treba parce leb da jadat, dodeka SDSM kete gazi gazi dodeka nete unisti .semkata komunjraska daim se sotre.:tapp:
Интересен став драг колега, дали имате идеја како да се пренесе ова до “руководството“ вемероФско? Упс чекај... па они се и самите бивши комуњари. Хммм... да видиме колку комуњари има у влада. Ааааа, вака: гордана јанкуловска е од ДА (ДемокраЦка Алтернатива, друг збор за комуњари, втор ешалон), боцевски свињата е од седесето, ставрески кретенчето исто така. никола “в’тевме “ гwуевски е исто од ДА. маневски сеуште си шета со црвената книшка до срце... Па јебо вас бог комуњарски! Дури и владата “вемеровска“ е комуњарска племето да ви го ебам ненаситно!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom