Шмизла речник

• Креатор на темата Креатор на темата \m/arko
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека на оваа тема најкомпетента да пишува е професорката што ми предава линеарна алгебра, Сузе од РЈК. Шмизла ипол. Единственото нешто кое го поседува и кое ја издвојува од останатите шмизли е нејзината интелигенција. Другите ми се некако смотанки. Слободно нека се регистрира и нека ја постават како модератор на темава.

Ало! Не ми ја дирај Сузе. Кога е некој толку добар човек како неа, и да е шмизла и се простува. :pipi:

Сузе ми предава математика у РЈК!
Стварно, не ја дирајте, добра шмизwiчка е :kesa:

Лила бе шо зборишш ?? Не ми се верува! Хелоууу!! Иначе ле беф у шопинк и си купиф хидратантна крема бе лила!многу е уба:kesa: Нешто вакво ?? ЧД

добро мислам оваа дише?
мислам таа блуза со тие панталони?
ијллллл
енивеј сонце шо ке носиме вечер?
ilu bub mwa 4iao

добро мислам оваа дише?
мислам таа блуза со тие панталони?
ијллллл
енивеј сонце шо ке носиме вечер?
ilu bub mwa 4iao
почнувам да скренувам кога ќе чујам “сонце“ ...тикови добивам...

Како и да зборува гадни суштества се не се ореф од рака да му земиш:nenene:

Ма дај не се нервирај за него тој е обичен торко за тебе!!! (си ја допира косата и ја лижи лижавката)....Уффффф шмизли И хате тхем
:uvo:

:pipi:И-С-Ч-Е-З-Н-И штоооо значииии ИСЧЕЗНИ онакааа пуф пуф пуф да те НЕМАААА (и коа го вика она пуф пуф пафта со рацете низ косата):pipi:

,,Лилааа види го овој мислам хелоуу(и си ја врти косата),,
:uvo:

на Р.Кајгана

Регистриран: Nov 2009
Мислења: 43
reputation_pos.gif

icon1.gif

,,Лилааа види го овој мислам хелоуу(и си ја врти косата),

Wewe go sakam Swatkar4е! (L)(L)

Nema da pla4am za toj idiot deka mi akna korpi4ka waaa, posho ke mi se raste4e rimelot.
Ma4e ke se zurkame ve4eer? Sakam da go oble4am noviot mini4 yeey si go kupiv na soping lilaa!

хахаха абе комедии се шмизливе. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom