шемење

• Креатор на темата Креатор на темата rocket man
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
29 јули 2011
Мислења
3
Поени од реакции
1
Бев еднаш во прилеп кај еден другар и вели се шемев со оваа со онаа. ми беше срам да го прашам што е тоа ако знае некој нека каже?

Ајт сеа под клуч темава :D

Гле логика,80% од новорегистрираните членови,прва тема отворена има е во љубов и секс
Тоа е затоа што кога го гледаат форумов првите теми не им се јасни па затоа одма влагаат во љубов и секс мислат дека тоа им е јасно хД

Смотан прилепски збор “Шемење“

Кој т `еба бе...лилееееее скупјаниве со пидерскиов дијалеееекттттт
--- надополнето: Jul 29, 2011 11:50 PM ---
Бев еднаш во прилеп кај еден другар и вели се шемев со оваа со онаа. ми беше срам да го прашам што е тоа ако знае некој нека каже?

Шио ти е филмов бе дете... а на куро хехе

Е глупав е зборот де..

Се заебавам море, иначе скопскиов дијалект ми е куул кога слушам скопјанки таков нежен е некако, не е за мажи. А прилепскиов некако груб, селски да го ебам не одговара ни за жени ни за мажи...
П.С. Филмов е демек локал патриот глупости хехе

Се заебавам море, иначе скопскиов дијалект ми е куул кога слушам скопјанки таков нежен е некако, не е за мажи. А прилепскиов некако груб, селски да го ебам не одговара ни за жени ни за мажи...
П.С. Филмов е демек локал патриот глупости хехе

Селски можи ако зборуват постарите, а за скопски дијалект, е измислен за жени, вистинска куродрвица од скопска спикерка да добие човек:)

стварно не помисли шо би можел да прави со оваа со онаа кога рекол "шемев" ?!?!
прв пат го слушам зборот, па сепак претпоставив за шо се работи

Добро е што бил во шема а не во шаблон, тоа ти дводимензионално навлезен во суштината на нештата а не повеќедимензионолно шаблонски.
--- надополнето: Jul 30, 2011 7:10 AM ---
Види комита се спремил за утре.

Спремен е да го муваме :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom