Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па провери на картата, имаш таму тоа што го бараш. Така некако е поделена. Имаш и источна и западна и централна. Штета само што не ти ги исполнуваат критериумите за секирање инаку коси ке корнеше од секирации. Арно ама пак затоа Кореа ги исполнува тие услови па затоа забра гајле за нив. Штета што Иран поќе не е лош според САД инаку коса ке ти побелеше од секирации за Иранчаните. Ај ке ти најдат некоја друга диктатура за секирање. Секогаш најдват.[DOUBLEPOST=1455109736][/DOUBLEPOST]Владе мисли од преѓеска да тера офтопик, добро знам јас на кои држави мислеше, но не прави (намерно или случајно) разлика меѓу малцинство во држава и две држави со ист народ кои е разделен по географска паралела.
И не е само до Коерја, и двете германии да постоеа денес ќе го имав истиот став. И да постоеше јужна Македонија како посебна држава исто ќе сметав дека треба да се обедини во една унитарна држава.
Што сакаш да кажиш? Дека повеќе си загрижен за некој си таму кореец оти така рекла Клинтоница отколку за твојот народ од другата страна на границите. Не шо багра држи форумот, туку шо крепи земјата.Што трескаш глупости бе ццц
Која багра ја држи форумов
Ваков вид на демократија и демократизација!?Пацифиста сум ама не би ми пречело Америка да им донесе демократија. Проблем е што немаат нафта.![]()
Seriozno go mislis ova!?зошто да им донесе демократија? Зошто они се од малкуте народи кои го живеат животот? На кои не им е најголема грижа колку лајкови собрале, кои не се замараат со политика по цел ден. Живеат еден скромен живот и тоа им е доволно. Можда на прв поглед диктатурата делува како нешто страшно, но всушност не е така се црно. Тие се навикнати на тој начин на живот и го ценат тоа. На нив тоа им одговара (бар на повеќето)