Северен пол, топењето во ЖИВО преку сателит !

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување
Лелале дедо мраз ни го убија сега и мики маус ли:nesvest:
Мики Маус мора да умре!
Саудискиот муслимански свештеник го нарекол Мики Маус ’еден од сатанистичките војници’ и рекол дека тој лик од цртаните филмови мора да умре.

miki-maus-umre.jpg

Шеикот Мухамед Мунајлд тврди дека популарното глувче е ’еден од сатанистичките војници’ и дека се што ќе допре го прави нечисто и грешно.

Тој предупредува дека ликовите од цртените филмови Том и Џери, Мики Маус и другите Дизни ликови, им се прикажани на децата како слатки суштества.

Свештеникот, инаку поранешен дипломат во саудиската амбасада во Вашингтон, тврди дека според шеријатскиот закон и двете глувчиња, и домашниот и неговиот двојник од цртаните, мораат да бидат убиени.

Мунајид за ставот на исламското учење за глувците бил запрашан за време на една емисија со верска тематика емитувана на арапската телевизија ’ал-МајдТВ’.

Според институтот за истражување на средноисточните медиуми, тој изјавил “Глушецот е еден од војниците, и ѓаволот управува со него“.:nesvest:​

Може јас да се пријавам. Ај ако може да пуштам брада уште од сега и да ја фарбам бела. И така немам попаметна работа да праам. :pos:

само ќе треба и да се здебелиш :)

Не не одлучив и да не пуштам брада. Ќе праван нова верзија на дедо мраз. 2.0 Сеа не треба да правам копи пејст. И килажа нема да кренам ќе бидам Дедо Мраз кој си пази на тежина. И место елени ќе идам со џет авиони. И ќе се преселам во Европа тука ќе си го ставам домот.

Јас имам идеални пропозиции за дедо мраз само треба брада да пуштам и да ја фарбам бела:pipi:

Свакако ништо не ми донел у последниве 7-8 год. ми чуе ако умре :pipi:

ми е гајле:pipi:
и така оваа Нова Година многу shit работи ми се десија

Свакако ништо не ми донел у последниве 7-8 год. ми чуе ако умре :pipi:

Затоа изберете ме мене за дедо мраз ветувам дека поклони ќе ти донесам. Ако ме изберат мене на нова година и божиќ кога ќе се раздбудиш околу тебе ќе имаш пууууунооооо добри плејбој женски. Затоа бирајте ме мене.

На кој ден е изборот на новиот дедо мраз:pos2::pos2:?????

Леле шо се деси нема дедо мраз појке:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom