Сестрата/братот на другарот/ката

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.856
Што би направиле ако дознаете дека вашиот другар/ка е заљубен/а во вашата сестра/брат?
И што ако вие се заљубите во сестрата/братот на вашиот/ата другар/ка? Ќе направите нешто во врска со тоа без оглед на секаков исход, или само ќе се тргнете на страна дека би се чувствувале непријатно?

Sum bila vo vakva situacija koga moja drugarka(ne najdobra)bila zaljubena vo brat mi...duri i ja bev taa koja bese inicijator za nivnata vrska od kako doznav deka custvata se obostrani..se povlekov na strana..ne im tarese dolgo vrskata no nikogas ne se vmesav vo nea!

Mислам дека тоа е нормална работа и имаш поголем потенцијал да научиш нешо појќе за другиот ако му е другар/ка на брат/сестра ти па после тоа да се втурнеш во авантура.

licno jas ne sum poglednala vo nekoj drugar na brat mi nitu pak imam takva namera!

Pa oti da ne ako cuvstvata se obostrani.

Јас му ја турив на другар ми сестрата. Ама ја претурив (или она мене хехехехехе) навремето. Нема проблем меѓу нас. Ниту имало.

Јас така на времето се оженив, со сетра му на другар ми:)

Ептен ми се најде, к-смет шо видов, у п.м. :pos:

Брат брата не рани, тешко кој му ... сестра на другарот хехехехехехехЕ!

Има разлика меѓу сестрата на другар ми, гледана како другарка(негова сестра) и сестрата на другар ми, гледана како потенцијална.
Ако ми е другарка како брат и ќе ја дружам, ако не ми е другарка како брат и него само познаничка ќе и дозволам да ме ”претури” ш`о би рекол колегата Гарфилд.

Епа ми се има десено...на другарка ми братот шо ми изглеаше ептен далеку зашо секад коа го глеавме и зборевме...еее каков е овој брат ти,леле да не ти беше брат...зашто мислевме дека типот нема шанси да не погледне поинаку освен како на сестра му другарките ама после некоја година..у едно искачање..после малце заебанции завршив со него:pipi:Убаво беше не викам не...ама после тоа ми беше некако глупо од другарка ми не од него...не знам и сама зашо ама никому ништо беше и помина..и сеа коа идам кај неа на гости си праиме муабет најнормално..супер е бе...авантуричка..закон:icon_lol:

па не сум се заљубил али ми се свиѓала онака бајаги , и незнам ништо не сум презел , не дека другарот ќе ми се наљути едноставно да не создаваам непријатни ситуации , значи сум оставил да течат работите како што се и ако се деси нешто ќе се деси.

paa mi se ima deseno bratuced mi(kako brat mi e) da se fati so moja drugarka...za zal se sluci vo loso vreme,dvajcata me sfatija mnogu pogresno i im bev kako most,povekje izgledase kako jas da idam so dvajcata otkolku oni megjusebno i previse me meshaa vo nivnata vrska...jas bev inicijator na nivnata vrska,ali priznavam deka wese ziva utka...sega nikogas ne bi dozvolila takvo nesto bidejki znam kolku mi wese tesko koga morav vo nekoi momenti bukvalno da biram megju dve licnosti sto gi sakam premnogu...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom