Серии од нашите телевизии :)

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Колку добар цртан беше, а и таа песната е страшна.
Добро паметам дека ги тепав помалечките во малото за да бидам јас Црниот :)

Ова се даваше на МТВ пред 11/12 години ( 2000 или 2001 год. ) точно во 7 саат сабајле (y)

Инаку нема кој не ја знае Мустафа од флиперите :drk:. Епа да има и цртана серија направена во 1993 со само 12 епизоди. Ги гледав кога бев помал, Мес го имаше само во една епизода :(

Колку бев проклето вљубен во Коњаникот Сабја... мноооооооогу сакав на торта да го имам но не ми ја исполнија желбата :(
Сааааааајбеееееееееер Раааааајдееееееееер

Пипи, спомната ама нема да смета

czKqJ.jpg

Не беше серија не беше емисија не беше цртан но...

HThNH.jpg

Highlander.. мислам дека не беше спомнат

lYePu.jpg

Сем и волшебната топка... повеќе простор, ни треба повеќе простор. Оваа епизода ми е најмногу во главава, најверојатно најмногу пати сум ја гледал

Како се викаше оној цртанот со „Пепе ги сака бисерите и бисерите го сакаат Пепе“? :)

Најгледани/најдавани филмови кога бевме мали, покрај Глупав и поглупав:
Бебето Бу-Бу (Baby's Day Out)
l_148888_0109190_9c2ee534.jpg

Госпоѓа Даутфајер (Mrs. Doubfire)
f7fc1d73562e269adf39b8dbea3ef772ea39d7701a98f448547578d4.jpg

Ако едниот го нема, другиот од нив оди на ТВ :D

Да се надоврзам:

215px-Little_rascals_ver2.jpg

1219779252_1220441360.jpg

...

И цртанот со чантата и школските предмети што мрдаа - Utieračik.

МТВ имаше добра програма на времето, со Ѕвон (зимско рекреативна програма), Пулсирања, дебати, прашања за родителите и децата и многу многу поучни нешта.

Лелееееееееееееееее Господ здравје да ти дај :cuc: :) Немаш претстава цртаниов колку време го барав од шо не ми текнуваше како се вика и од која земја е, те сакам :D
--- надополнето: 12 август 2012 во 20:51 ---
--- надополнето: 12 август 2012 во 20:53 ---

Винету

Бонанца

Берета

Коџак

Ајванхо

Јаношик

Изгубени во вселената

Мек Клауд шериф во Њу Јорк

Одмазници

....има уште!

Momentalno gledam Unsolved Mysteries. Vo red li e sto uste mi e strav od emisijava, iako imam skoro 20 godini? Ova mi e edinstvena emisija od koja mi e strav.
Кои трауми ги имав од таа проклета емисија...ни сега не се осмелувам да ја пуштам макар и музиката,одма се наежувам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom