[Serie A] Јувентус - Милан 2:0

• Креатор на темата Креатор на темата сашенко
  • Време на започнување Време на започнување

Кој мислите дека ке биде победник во големото дерби?

• Јувентус

Гласови: 60 52,6%
  • Милан

Гласови: 48 42,1%
  • Нерешено

Гласови: 6 5,3%

• Вкупно гласачи
    114
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално дека ќе си гласам Јуве да победит......
И немојт никој да ме убедит дека милан е подобра екипа од Јуве, ама моментално заради повредите не им оди..........
Ќе видите на крај сезона кај ќе биде милан а каде Јуве.

Ова од негде ми е познато ... :)

Ако сте толку сигурни дека милан е појак кај сте да кревате галама ?
Шо ве немат, шо чекате ?

Тука сме бе само незнам дали знаеш дека постои и живот надвор од форумов.
Јас сум сигурен дека комплетен Милан е 3 пати појак од комплетен Јувентус но немам никаква потреба тоа да му го објаснувам на било кој или како што викаш ти да кревам галама.
Повеќето од фановите на Јуве имаат слично мислење како твоето на почеток на сезона па на крај пцујат се живо и диво поврзано со Јувентус.Затоа мој совет ти е да почекаш малце до кај 10-15коло па после кажи дека Милан е послаб од Јувентус и да не се ‘‘вадиме‘‘ на повредите.

Нормално дека ќе си гласам Јуве да победит......
И немојт никој да ме убедит дека милан е подобра екипа од Јуве, ама моментално заради повредите не им оди..........
Ќе видите на крај сезона кај ќе биде милан а каде Јуве.

Кој ќе чека до тогаш, далеку е тоа... :) За почеток победете утре, ако можете.... :)

Тука сме бе само незнам дали знаеш дека постои и живот надвор од форумов.
Јас сум сигурен дека комплетен Милан е 3 пати појак од комплетен Јувентус но немам никаква потреба тоа да му го објаснувам на било кој или како што викаш ти да кревам галама.
Повеќето од фановите на Јуве имаат слично мислење како твоето на почеток на сезона па на крај пцујат се живо и диво поврзано со Јувентус.Затоа мој совет ти е да почекаш малце до кај 10-15коло па после кажи дека Милан е послаб од Јувентус и да не се ‘‘вадиме‘‘ на повредите.

Другар не ми требет совети од тебе, а многу добро си знам кој е Јуве и колкава му е силата, ама никогаш нема да речам дека е послаб од ббилан........а и не е.

Ај сега оди прошетај надвор од форумов.......

Добро бе луѓе, зошто сте толку нервозни, кога и така овој натпревар нема ништо да реши?

Пред да почне сезоната јас имав желба да ги тепаме на гости сељаците од Наполи, но од нив го попушивме. Утре ако тепаме добро ќе биде, но и да изгуби нема многу да ми е криво.

Од навивчки гледана точка, нормално дека Јувентус е најдобриот тим у цел свет :P

Инаку, реално очекувам победа за Јуве, резултат 3-1... ај па Quagliarella ќе чести ако постигне гол! :D

Пред да почне сезоната јас имав желба да ги тепаме на гости сељаците од Наполи, но од нив го попушивме. Утре ако тепаме добро ќе биде, но и да изгуби нема многу да ми е криво.

Многу ќе ни се фати и ова дерби да го изгубиме мајку му. Две изгубени дербиња се општо лош показател, налет бодовите, нив ќе ги надополниме по селата покасно.
Да не беше Бонера сигурен стартер ќе бев многу сигурен во добар резултат, вака не сум нешто оптимист.

пс.
ако утре го дочекам денот Пирло да даде гол од слободен, после 5 години, ќе се обесам за каиш !

немој така .

Не верувам дека ке тепаме, најсикрено ти зборам.Има квалитет и во двата тима.Милан имаат повреди, ние имаме идиоти уште некои во тим и така.Се надевам Конте ке искочи со најдоброто што во моментов го имаме на располагање и ке покаже кон што се стреми овој Јувентус.Треба да напредуваме уште, за мене се и Интер и Милан пред нас сеуште.Сакам да победиме, а и можно е тоа зошто се има многу пати такво нешто случено во фудбалот.Не дека ке биде некое големо изненадување ако тепа Јуве ама мене пријатно би ме изненадило.Мојата прогноза е нерешено а 2-2 така од кутура го пишав.Не дека го посакувам тоа ама не би било лошо да си фатам спортска:pos:...

Не верувам дека ке тепаме, најсикрено ти зборам.Има квалитет и во двата тима.Милан имаат повреди, ние имаме идиоти уште некои во тим и така.Се надевам Конте ке искочи со најдоброто што во моментов го имаме на располагање и ке покаже кон што се стреми овој Јувентус.Треба да напредуваме уште, за мене се и Интер и Милан пред нас сеуште.Сакам да победиме, а и можно е тоа зошто се има многу пати такво нешто случено во фудбалот.Не дека ке биде некое големо изненадување ако тепа Јуве ама мене пријатно би ме изненадило.Мојата прогноза е нерешено а 2-2 така од кутура го пишав.Не дека го посакувам тоа ама не би било лошо да си фатам спортска:pos:...
Се секаваш дека имаш кладба со мене дека Јувентус ке биде над Интер ...се секаваш ?

Скарата? Како идеше кладбата? Си стојам на зборот ке ја дадам.И пиво иде со неа ама и јас јадам да знаеш :pos:
Па нормално ,ти ако сакаш и увијачи за тебе порачувај јас само скарата си ја сакам и пивцето :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom