Serie A 2017/2018

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Koj ќе биде шампион оваа сезона

• Вкупно гласачи
    261
Статус
Затворена за нови мислења.
Не знам зошто Марота толку сака injury prone играчи. Овој е некоја комбинација од Вилшер, Бенатија и Кедира у повреди. Изиграј партија и 948393939 дена аут.

http://app.football-italia.net/?ref...t#article/footballitalia-107309&menu=news-all
Овие Мирабели и Фасоне се посраа од фалење како потрошиле 200+мил и како го донеле Бонучи, ќе има што да кажуваат на внуците:ROFLMAO:
Боље тоа него да пторошат преку 200 мил и со години да бидат вечно втори.

Тимче,кај и да е и Стротман и Раџа ќе видат дека безцелно си ја трошат кариерата и дека нема да освојат ништо и ќе си фатат патот. А после,борба со фиорентина кој повеќе ќе продаде.
Супермаркетче,пиљара тоест. :LOL:

Na kraj naingolan ke go zememe.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Мислам дека нема шанси да дојде Раџа кај вас ама баш таков везњак и ви треба, би изгазил он у тим ко Јуве со толку квалитетни играчи околу него.

Среќа ги хејта Јуве премногу:icon_lol:

Боље тоа него да пторошат преку 200 мил и со години да бидат вечно втори.

Тимче,кај и да е и Стротман и Раџа ќе видат дека безцелно си ја трошат кариерата и дека нема да освојат ништо и ќе си фатат патот. А после,борба со фиорентина кој повеќе ќе продаде.
Супермаркетче,пиљара тоест. :LOL:

Неможете на интеристите на малиот прст да и се фанете во терање на сеир, и кога сте во ситуација да заебавате, незнате како, ова што го кажа ти беше се, само не смешно, да беше интересно ќе се приклучив во шалите за мојот клуб ќе додадев нешто, вака..:toe:

Неможете на интеристите на малиот прст да и се фанете во терање на сеир, и кога сте во ситуација да заебавате, незнате како, ова што го кажа ти беше се, само не смешно, да беше интересно ќе се приклучив во шалите за мојот клуб ќе додадев нешто, вака..:toe:
Се согласувам со тоа дека за заебавање не можеме да се рамниме со интеристите,доволен доказ е нивниот фан клуб и постовите после големата победа над виљареал.....
Ајде ајде,не плачи,не ти се приклучија во "шегата" ко патката на џонтра па сеа тата терез ми изиграваш. Ќе биде следен пат уживај.

Се согласувам со тоа дека за заебавање не можеме да се рамниме со интеристите,доволен доказ е нивниот фан клуб и постовите после големата победа над виљареал.....
Ајде ајде,не плачи,не ти се приклучија во "шегата" ко патката на џонтра па сеа тата терез ми изиграваш. Ќе биде следен пат уживај.

глеј колку си забеган, абе не ми беше целта да направам шала или заебанција, само кажав дека се испосраа со интервјуа каде си ги објаснуваат операциите, како успеале играчите да ги доведат, секој ден дрндорат по медиумите, како да им годи ова внимание и се добива осет како лично тие да се гладни за слава, мене лично одвратни ми станаа и затоа така пишав. Како што на сите рандом фанови и стана досадно што медиумите отекуваа со Тоти, сега и овие станаа досадни :D

Ете да ми вратеше нешто у стилот како за Тоти да беше интересно и сам ќе се надоврзев ..

а ти наспроти тоа некако сериозно ме свати или сакаше шала да кажеш .. како прво Рома од како што се новите газди 200мил во една година нема потрошено, можеби до кај 100мил во едно лето, но притоа да напоменам со продажби од над 100мил, што не е случајот сега со Милан. Вие потрошивте 210мил а од продажби ќаривте 35мил, со можност до 50-60мил .. затоа човек неможе да те свати дали сеир тераш или си озбилен, бидејќи постот ти беше каша попара:toe:

btw ајде кажи што ти фората со Тимче?

Мислам дека нема шанси да дојде Раџа кај вас ама баш таков везњак и ви треба, би изгазил он у тим ко Јуве со толку квалитетни играчи околу него.

Среќа ги хејта Јуве премногу:icon_lol:
I da go zemime za dve godini ke go sitnime vo real barca utd... Poso nema da bide srekjen.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

глеј колку си забеган, абе не ми беше целта да направам шала или заебанција, само кажав дека се испосраа со интервјуа каде си ги објаснуваат операциите, како успеале играчите да ги доведат, секој ден дрндорат по медиумите, како да им годи ова внимание и се добива осет како лично тие да се гладни за слава, мене лично одвратни ми станаа и затоа така пишав. Како што на сите рандом фанови и стана досадно што медиумите отекуваа со Тоти, сега и овие станаа досадни :D

Ете да ми вратеше нешто у стилот како за Тоти да беше интересно и сам ќе се надоврзев ..

а ти наспроти тоа некако сериозно ме свати или сакаше шала да кажеш .. како прво Рома од како што се новите газди 200мил во една година нема потрошено, можеби до кај 100мил во едно лето, но притоа да напоменам со продажби од над 100мил, што не е случајот сега со Милан. Вие потрошивте 210мил а од продажби ќаривте 35мил, со можност до 50-60мил .. затоа човек неможе да те свати дали сеир тераш или си озбилен, бидејќи постот ти беше каша попара:toe:

btw ајде кажи што ти фората со Тимче?
Сигурно секој ден имат интервју со новинари. Не гледаш дека медиумите се тоа едно исто објавуваат. Си ја искористуваат таа изјава и си ја вметнуваат во секоја нова шпекулација и потсетуваат дека како што го земаа него може и друг играч.

DGa6ZZ3XcAAqOJv

Se smeevmo so besiktas, ama cel twiter prae muabet za ova :pos::pos:

Тевез од Милан го земавте или од Сити? Правете разлика. Уште ве боли па се враќате назад и споредувате други играчи кои не сме успеале да ги земеме.

Тогаш Милан не можеше да си го дозволи поради високата плата, а не сумата на трансферот.

Поентата на маубетот не е дали вие сте можеле да дозволите или не, туку ви го продаваме Матри за 11милиони а го земаме Тевез за 9. За после да ме надополни Дино со тоа дека и платата му ја плаќавте и на позамица ви го дадовме. Иначе свака част за трансферите на Милан, се гледа се јаки играчи, појјаки се од Интер, Рома , Наполи едно 10 пута. Не уништивте со Бонучи и тоа многу не боли, се надевамо свите на враќање на Милан на голема врата. Лебелебијата и другиов ептен јаки трансфер гуруа са, а ни го спопикавте со Де Шиљо.

Бонучи, Бонучи, Бонучи, Бонучи,Бонучи, навивач на Милан in a nutshell

Значи не сте го зеле од клубот на кој го дадовте Матри.
Сега да го земевте Донарума, а да ни го дадевте Бонучи да разберев, ама вака Тевез, Стојко овој оној.

Ок, 11 мил се малку за Матри он вредеше 50 милиони, ама не заебавте и го продадовме за 11. Tевез е никој и ништо и не вреди ни 9 мил, го преплативме. Чак што више, од жал ни го позајмивте назад и плаќавте 50% од платата. Поентата е дека сте имале глупави чекори а не признавате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom