Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 10.993
- Поени од реакции
- 8.947
Раџа, Маркизио и Пјанич, мерациNa kraj naingolan ke go zememe.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Раџа, Маркизио и Пјанич, мерациNa kraj naingolan ke go zememe.

Боље тоа него да пторошат преку 200 мил и со години да бидат вечно втори.http://app.football-italia.net/?ref...t#article/footballitalia-107309&menu=news-all
Овие Мирабели и Фасоне се посраа од фалење како потрошиле 200+мил и како го донеле Бонучи, ќе има што да кажуваат на внуците![]()

Na kraj naingolan ke go zememe.
Боље тоа него да пторошат преку 200 мил и со години да бидат вечно втори.
Тимче,кај и да е и Стротман и Раџа ќе видат дека безцелно си ја трошат кариерата и дека нема да освојат ништо и ќе си фатат патот. А после,борба со фиорентина кој повеќе ќе продаде.
Супермаркетче,пиљара тоест.![]()

Се согласувам со тоа дека за заебавање не можеме да се рамниме со интеристите,доволен доказ е нивниот фан клуб и постовите после големата победа над виљареал.....Неможете на интеристите на малиот прст да и се фанете во терање на сеир, и кога сте во ситуација да заебавате, незнате како, ова што го кажа ти беше се, само не смешно, да беше интересно ќе се приклучив во шалите за мојот клуб ќе додадев нешто, вака..![]()
Се согласувам со тоа дека за заебавање не можеме да се рамниме со интеристите,доволен доказ е нивниот фан клуб и постовите после големата победа над виљареал.....
Ајде ајде,не плачи,не ти се приклучија во "шегата" ко патката на џонтра па сеа тата терез ми изиграваш. Ќе биде следен пат уживај.

I da go zemime za dve godini ke go sitnime vo real barca utd... Poso nema da bide srekjen.Мислам дека нема шанси да дојде Раџа кај вас ама баш таков везњак и ви треба, би изгазил он у тим ко Јуве со толку квалитетни играчи околу него.
Среќа ги хејта Јуве премногу![]()
Сигурно секој ден имат интервју со новинари. Не гледаш дека медиумите се тоа едно исто објавуваат. Си ја искористуваат таа изјава и си ја вметнуваат во секоја нова шпекулација и потсетуваат дека како што го земаа него може и друг играч.глеј колку си забеган, абе не ми беше целта да направам шала или заебанција, само кажав дека се испосраа со интервјуа каде си ги објаснуваат операциите, како успеале играчите да ги доведат, секој ден дрндорат по медиумите, како да им годи ова внимание и се добива осет како лично тие да се гладни за слава, мене лично одвратни ми станаа и затоа така пишав. Како што на сите рандом фанови и стана досадно што медиумите отекуваа со Тоти, сега и овие станаа досадни
Ете да ми вратеше нешто у стилот како за Тоти да беше интересно и сам ќе се надоврзев ..
а ти наспроти тоа некако сериозно ме свати или сакаше шала да кажеш .. како прво Рома од како што се новите газди 200мил во една година нема потрошено, можеби до кај 100мил во едно лето, но притоа да напоменам со продажби од над 100мил, што не е случајот сега со Милан. Вие потрошивте 210мил а од продажби ќаривте 35мил, со можност до 50-60мил .. затоа човек неможе да те свати дали сеир тераш или си озбилен, бидејќи постот ти беше каша попара
btw ајде кажи што ти фората со Тимче?
И го позајмивме назад во Јуве а Милан му ја плаќаше пола од платата. [emoji1]Комплекси од Матри, ви го шибнавме за 11 милки, а го зедовме Тевез за 9.