Serie A 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Клипче
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе го освои скудетото во сезоната 2013/14?

• Вкупно гласачи
    367
Статус
Затворена за нови мислења.
Би требало, иако во моментов не е баш розева атмосферата во тимот. Според мене две сценариа ми се вртат во глава.
1. За сите срања што се десија до сега да плати Каљари или
2. Каљари знае дека на Лацио очајно им е потребна победа, да си играат бункер и да не искинат на контри пошто одбраната ни е поспора од желка.
Се надевам на ова првото:)

1378867_675964345761371_503112014_n.jpg

Од друга страна, кај Каљари Ибраими ни на клупа.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 20:44 ---
Конечно Едерсон во прв тим а Хернанес на клупа(y)

Зашто? Не игра добро Хернанес?? Сезонава ниту еднаш ги неам гледано, така да незнам што се случува таму..

Од друга страна, кај Каљари Ибраими ни на клупа.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 20:44 ---

Зашто? Не игра добро Хернанес?? Сезонава ниту еднаш ги неам гледано, така да незнам што се случува таму..

Една добра и после нигде го нема а Едерсон во моментов е помотивиран од него. Најверојатно во прв план му е трансфер во јануари

Очајно им фали шпиц на лацијаливе, незнам кои се овие Переа и Андерсон ама крш се момците.. Едино Кандрева, Биља и Онази им вредат у моменталниве 11 што играат..

Ќе го барате Козакот изгледа :icon_lol:

Очајно им фали шпиц на лацијаливе, незнам кои се овие Переа и Андерсон ама крш се момците.. Едино Кандрева, Биља и Онази им вредат у моменталниве 11 што играат..

Ќе го барате Козакот изгледа :icon_lol:

Еве го Клосе:D

Eве ти што си значи класичен искусен класа шпиц играч. Со тие дечиштата една недела немаше да дадат гол.

Реакцијата на Лотито после вториот гол на Лацио. :pos: „Леле, Петко кој антрак го ставаш Клосе, ти реков да не го ставаш....а ја двојка ја имав играно(n)“.

Мило ми е што омилената екипа од Сериа А е без пораз и прва на табела. Само дали ќе издржат.
Добро играат, да ти е мерак да ги гледаш, без примен гол чинам, Руди Гарсија прави одлична работа.

Мило ми е што омилената екипа од Сериа А е без пораз и прва на табела. Само дали ќе издржат.
Добро играат, да ти е мерак да ги гледаш, без примен гол чинам, Руди Гарсија прави одлична работа.

Имаат еден примено,ама сепак одбраната е доста стабилна, сакам Рома да освојат скудето,онака симпатична екипа,а посебно заради Тоти,заслужува пред крај на кариерата да се закити со уште една титула

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom